HakikatTR adlı üyeden alıntı

Siyasete girmeyelim diyoruz ama illaki konusturacaksınız.

Teröristi ve terörizmi destekleyen tiplerin gelip burada muhalefet iktidar muhabbeti yapması hem saçmalık hem de suçtur.

Sizin gibi terörist seviciler yüzünden gercek vatanseverlerin muhalefet yapması imkansız oldu. Defolup gidin bu ülkeden. Giderken redhakinizi de hdpnizi de alıp gidin ulan!


Terörist sevici nedir ya. :) yahu siz nasıl bir kitlesiniz. Sizin gibi düşünmeyen herkes ya terörist ya fetöcü mu oluyor? Sana mı soracağım ülkeden gidip gitmeyeceğimi? Sen kimsin? 3 kuruşluk adamsın boş boş konuşma. Dilsiz şeytanlarsınız siz. Rezil herif. Şunun uslubuna bak hele. Önce yazı yazmayı Türkçe konuşmayı öğren.

Size karşıt düşünenler konuşmanın sonunda ye fetöcü ya terörist çıkıyor zaten istisna yok. Adalet babanızın malı ya hükmü hemen veriyorsunuz. Seviyesiz herif üslubunu bil öyle konuş. Hadsiz. Sen de haklısın bu zamanda meydan sizin ya istediğiniz gibi top koşturabiliyorsunuz. Karbonhidratları da fazla tüketme. Protein al biraz da gelismiyor sonra hayati organların. Hep makarna hep makarna nereye kadar.