Arkadaşlar 5 Gündür "tmedyacim.com" Panelinde Ki Beğeni Satınalma Sürecini iletmek istiyorum... Bunun adını Konu Baltalamak Olarak nitelendirmeyin lütfen çünkü defalarca whatsap hattından sorunun çözülmesi için talepte bulunmama ragmet sorunum çözülmüyor bir türlü..

Aslında Yapılan Alışverişin hepi topu 50 TL Ama Eğerki bir ticaret varsa ve karşılığında hizmet vaad edilip o hizmet verilmiyor ise 1 Lirada Olsa Önemlidir.. Ve Diğer Alışveriş Yapanların Bunları bİlmesi gerekir..

Ben Yapılanın doğru veya yanlışlık derecesini ölçmeyecegim.. onu bu yazıyı okuyanlar ölçsün..
5 gün önce "tmedyacim.com" Paneline üyeliğimi yapıp kredi kartımdan 51.25 TL Kredi Yükledim.. ve 48.25 TL Karşılığı (Kuruş Küsürat farklılığı olabilir..) 7.500 Facebook Sayfa Begenizi Aldım.. Panelde günde 3 ila 5 k yüklenecegi bilgisi var..

fakat 5 gün gecmesine Rağmen 1. ve 2. günün toplamı sadece 1.040 begeni yüklenmiştir.. ve o rakamda kaldı.. durumu defalarca whatap hattından belirttim.. hatta birkez sesli olarak konuştuk.. bu görüşmeler içeriğinde sorunun halledilecegine dair cevaplar aldım..

5 gün süresince bu yaşadıklarımı forumda yazacagımı kendilerine ilettim.. allah var ters tepkilerini görmedim diyaloglarında.. ama sonuç alarak satın aldıgım ve ücretini ödediğim hizmeti kendilerinden alamadım...üstüne üstelik 50 TL Lik alışveriş için defalarca yazmak ve srtrese girmek zorunda kaldım...

bir wmaraci üyesi olarak magduriyetimin cözülmediğini ve 5 gündür oyalandiğimi buradan bildirmekistiyorum..

Buradan bildirmek zorunda kaldığım içinde üzgünüm... Ama Kimsenin Parası çöp deil.. Para Karşılıgı hizmet vaad ediliyorsa o hizmetin Sonuçlanması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır.. yapılmıyorsa buna ticaret denmez.. ne denir onuda siz takdir edin..

Paneldeki Adım: Ali Erol