"Hocam video işleri en kısa sürede başlayacak inşallah Sosyal medya için dışarıdan ücretli destek alsak işimize yarar mı hocam ?
En uyguna en iyi aboneleri nasıl kasarız ?"
Hocam video işine hızlı adım atarsanız daha iyi olur günümüz iyice videoya döndü artık kullanıcı kısa videolar izliyor okumak yerine örneğin günün haber manşetlerin içeren veya anlatan bir video kullanıcıyı memnun eder ve zaman kavramını kullanmasını sağlar sayfanızda da daha çok vakit geçirmesini sağlar. Sitenize baktığımda Haber manşetleri konusunda ise resimleri daha etkili hazırlarsanız daha iyi verim alabilirsiniz geri dönüş konusunda. Ayrıca logonuza karar mı veremediniz site de farklı sosyal medya farklı. sosyal medya kullandığınız logoyu ve kapak fotoğrafını canlandırmalısınız. Çok basit kalmış. Sosyal medya konusunda ücretli destekten tam olarak kastınız nedir? Abone kasmak satın alırsınız ama doğruyu konuşmak gerekirse kendinizi kandırmak olur.Size reklam gelmedikten sonra anlamı yok.
Freelance işler yapmaktayım kurgu/montaj, grafik, editörlük ve sosyal medya konularında tecrübelerim vardır. Ayrıca muhabirlik yapmaktaydım fakat işimden ayrılacağım ve tamamen freelance işlere yöneleceğim. Birçok web sitesine ve sosyal medya hesabına yönetmekte idim şu an web sitem kurulum aşamasında orada hepsini paylaşacağım. İsteğinize göre yardım almak isterseniz konuşabiliriz.
Sadece sosyal medya değil diğer konularda da konuşabiliriz. Farklı projelerde de çalışabiliriz. Web Tv vb. Eğer bu işte devam edeceksiniz Alexa geridesiniz ileriye taşımak için çalışabiliriz. reaels