jarwis adlı üyeden alıntı

php ile e-ticaret yazmak bu kadar zor mu gerçekten.
Tasarım biraz daha iyileştirilmeli. Pek albenili durmuyor açıkçası.
Başarılar.

Yorumun için teşekür ederim, arkadaşlar açıklamayıda okursa iyi olacak ama demoya gidip bitmemiş hali üzerinden yorumlamaları çok acayip oluyor :)
şunuda belirteyim , sistemi bitirdiğimizde sadece bu tema değil bir çok tema sunacağız müşteri hangisini begenirse onu alır, biz tasarım konusunda değil sistemin stabil ve eksiksiz olacağı konusunda güvence veriyoruz :)

tasarım zevk meselesi , kimi bembeyaz sayfa sever kimi herşeyi slaytlı şekili olsun ister :) ama o kadar site satım animasyonlu yada zor denebilecek tasarımlarımdan 1 tane bile satamadım :)
müşteri siteye girince kafası karıştıgını söyluyor , onun için düz mantık kullanıcı için iyi :)

eka7a adlı üyeden alıntı

Arkadaşı tanımıyorum ya da avukatlığını yapmak gibi bir niyetim de yok ama şu an internetteki açık kaynak kodlu (opencart, wordpress vs) ya da ücretli satılan yazılımlar, şu anki hallerine 2 - 3 ay içerisinde gelmedi. Yıllar içerisinde evrimleşip şu an ki halleri aldılar. Arkadaşlarda zamanla daha iyi özellikler ekleyeceklerdir. Kaldı ki bizim gördüğümüz sadece ön yüzü. Ön yüz tasarımı bir şekilde halledilir. Önemli olan arka tarafta ne tür özellikleri olacağıdır.

Başarılar.


eka7a değerli yorumun için teşekür ederim kardeşim,

içimdekine tercüman oldun :) ,

Steve Jobs bir lafı vardır :

"Ürünleri odak gruplarına göre tasarlamak gerçekten zordur. Çoğu zaman insanlar, siz onlara gösterene kadar neye ihtiyaç duyduklarını bilmezler."