-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Okuyorum.
-
-
Ad Soyad
N** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar;
Birkaç gün önce Instagram üzerinden ayakkabı sipariş verdim. Ürünler elime ulaştı ancak istediğim ürünler değildi. Telefonlara veya iletişim bilgileri üzerinden ulaşmaya çalışıyorum ancak hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Sorum şu: Ben bu satıcıyı şikayet edebilir miyim? Nasıl ederim? Paramı geri almak istiyorum.
BİLGİ: Kapıda ödeme yöntemiyle aldık. Kutu içerisinde fatura yoktu. Satıcının bir internet siteside yok.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
size gönderdiği adres yok mU? yada hangi kargodan aldıysanız bir sorun belki yardım edebilirler
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
x** x**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Savcılığa söz konusu durumu açıklayan bir şikayet dilekçesi verebilirsiniz. İlgili kişinin varsa adı soyadı ve ilgili instagram hesabını da hem isim hem de link olarak belirtin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Ucuza ayakkabı alayım diyenlerin hazin sonu. 400 liraya aldığım air maxleri instada 150 200e satıyorlar. Gelen kutudan salatalık ya da buna benzer sebzeler çıkıyor haliyle :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Okuyorum.
-
-
Ad Soyad
N** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ucuzluk için falan değil, sevgilim istediği için almıştım genel olarak bende Instagram üzerinden sipariş vermem zaten.
İnternetten araştırdığıma göre çok zor diyorlar. Faturası falan olmadığı için sıkıntı diyorlar. Sizce savcılığa gitsem suç duyurusunda bulunsam bir sonuç alabilir miyim? Gönderici isim soyisim, telefon numarası, adresi mevcut.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Herhangi bir sözleşme falan imzalamadığınıza göre bir sonuç alamazsinız. Bir garantiniz yok yani. Uzadikça uzar dava sonra da düşer. Bu ders olsun hocam. Bir daha yanından geçmezsiniz. Insta adresini buraya yazın başkalarının da canı yanmasin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Savcılığa giderseniz siz de suçlu duruma düşersiniz adam vergisiz kazanç sağlıyor sizde istemeyerek de olsa buna ortak oluyorsunuz.Yapabileceğiniz maalesef hiçbir şey yok.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bir şekilde ulaşıp fatura isteyin. Fatura vermezlerse fatura kesmedikleri için şikâyette bulunun. Telefon numarası ve diğer bilgileri verin. En azından paranızı geri alamazsan bile ceza alırlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
öncelikle satıcının tüm ilanlarının altına dolandırıldığınızı yazın, sonra alım yaptığınız ürünün ekran görüntüsü, arama ve mesaj kayıtlarınızla beraber hem savcılığa hem de maliyeye dilekçe verin; bir yerden kaçsa diğerine yakalanır.