Bi-Kadın, Öyleki ki son zamanlarda hem sanat hem iş dünyasının temel taşlarını oluşturan bayanlar için rehber olma özelliğine haiz Cinsellik, Yiyecek Tarifleri, Sağlık, Magazin, Kişisel Bakım,Diyet ve diğer onlarca mühim kategoride birbirinden benzersiz ve anlaşılır yüzlerce makaleyi sizlerle paylaşan, kadının dilinden en iyi şekilde anlayan editör ekibiyle kadına dair ne var ise her şeyi ekranlarınız önüne seren ve bunu yaparken günümüz terbiye kuralları çerçevesinde hareket eden bir hanım sitesi olma özelliğine haizdir.

21. yüzyıl kadınlarının konuşmak isteyip de konuşamadığı onlarca problemi gözler önüne seren bir gösterim anlayışıyla kadına dair aklınıza gelebilecek her türlü mevzuda örneksiz yazıların bulunmuş olduğu bir platformdur.

Kendine toplumda değişik bir yer edinmek isteyen kadınlarımızın ne olursa olsun takip etmesi ihtiyaç duyulan mevzularla ilgili uzman görüşlerinden faydalanarak akıcı bir üslupla anlaşılır şekilde özetleyen editörlerimizin elinden çıkan yazıları ne olursa olsun okumanızı tavsiye ediyoruz.

Site ile ilgili herkesin iyi kötü yorumlarını bekliyorum :)