-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar siteme ortak arıyorum herhangi bir ücret talep etmeden kaç kişi gelirse gelsin kazanç okadar kişiye bölünecektir.
Neden ortak aradığıma gelince herkes blog açıyor fakat bir süreden sonra içerik girmekte zorlanıyor.bu sefer yazı satın alıyor. kopya yapıyor. ama bu sistem ile 10 ortak olursak her gün 1 kişi 1 yazı girdiğinde 10 günde 1 yazı girerek bir sitenin gelirine ortak olmuş olacaksınız. Düşünebilirsiniz zaten çok kazansa ortak etmezdi. evet hepimizin diğer soru az kazanmak. nedeni ise çok basit çünkü ortak bir çalışma yok. 10 siteye 1 içerik girileceğine ben diyorum ki 10 site birleştirelim ve bu 10 yazıyı tek siteden verelim.
belki hayal kurmuş olabilirim ama inanıyorum elbet ortaklar bulacam. ve bulduğumda gerçekten değerli bir site olmaya devam edecem. unutmayın birlikte kuvvet doğar. Biz böldükçe kazancımızda emeğimizde boşuna gidecektir. Eğer ortak olmak isteyen varsa mesaj atabilir.
Sitem mavidergi.com şuana kadar 400 tlye yakın yatırım yaptım. Hiçbir şey vermeden ortak olmak istiyorsanız mesaj atmanız yeterli
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
bence de teoride güzel fikir ama pratikte nasıl olur ?
kendi adıma konuşayım, konu şimdilik bulabiliyorum ama vaktim olmadığı için makale satın alıp zamanlama ile yayınlama yolunu tercih ediyorum. ayrıca insanların birbirleri ile koordinasyonlu çalışması vakit alabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hair clinic
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
goruselım hocam.. skyp msn: trcafe @ hotmail.com ekleyemezsen sen ver ben ekleyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla bu proje gibi bi fikir aklımdaydı :D Senin yazıyı görünce gittim genelev.com u alıyım önüne gelen yapıştırsın yazıyı dedim ama bize bırakmamışlar :D