Ne için alacaksınız bilmiyorum, konuyu ilk sayfadan sonra da okumadım açıkçası. Ama makina yorulacaksa oyun ve render için kullanılacaksa işlemcide U harfi olmamalı ve vga da gtx x gibi ibareler yer almalı. Yani arkadaşların dediği gibi "yok 7500u 8250u benchmark bakalım"a hiç ama hiç gerek yok.
Aldığın ürün ne olursa olsun içi rahat geniş olmalı. Yarın animasyon yapmaya çalışayım, kafa çizeyim, oyuna girip dikkat dağıtayım diyeceksek MX150 gibi 2 gb vga kartından, ve u model işlemciden uzak durmalısın. Aksi hâlde hdd içine gömüşmüş 8 gigabaytçık ssdler yorar seni. Gidip düzgünce son teknoloji m2 slotlu msata slotlu bi pc bul. Şöyle chipsete ayrı bakır gitsin, işlemciye ayrı bakır gitsin. Her ikisinin fan'ı da ayrı olsun mümkünse.
Marka konusunda Dell derim. En azından kurumsal üründe bir numaralar. Yan ürünmüş(batarya ş.aleti) 6 aymış dinlemeden 1 yıl boyunca elektrik sıkıntım olduğu için patlayan tüm ş.aletlerini yenilediler. Zaten yerinde servis özelliği var bir çok üründe.
Onun dışında slim, tek fan modellerden performans alamayacağını bir kez daha tebliğ edip, benim de beklediğim ürünü sana tavsiye edeyim.
Inspiron 5577. Yok acil dersen ki bende yakın zamanda bu ürün girmezse gidip 7757 alıacam.
Ha buradan monstere de laf atmadan gitmem. Ucuz ürünlerinin ve pahalı ürünlerinin anakart resimlerini bir inceleyin. Sonra aldıktan sonra yok ısınıyor, yok çok ses yapıyor demeyin. Zaten tutunca monsteri, bu mu monster diyosun direkt. Plastik ve hafiflik güveni siliyor.