koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şimdi benim bir site adsense hesabım bulunmakta ve bir tane de youtube kanalım bulunmakta ve youtube adsense hesabım var. İki si de farklı projeler ve bağlantılı değildir. İki ayrı adsense heabı ödemelerini de ayrı isimde farklı hesap numaralarına almaktayım.
Sorum şu
Bu iki hesabıda aynı iban no yani hesap no ya bağlasam sorun olurmu ? ikiside pin alınmış adsensedir ve düzenli ödemeler alınmaktadır.
Bide ikisini de aynı adres aynı tel no ve aynı isime çevirmem mümkünmüdür bi sıkıntı olur mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
rısk alma derım lakın ıkıncı hesabı başkasından aldıysan ve guvenmekde sıkıntı çekıyorsa ozaman ış değışır tabı.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı isimden olmaz fakat aynı iban'a ödeme alamazsın.Alırsın fakat banlanma olasılığın çok yüksek.Ben yıllardır aynı isimli ama farklı banka hesaplarıma alıyorum.
Adsense'lerde aynı adres, telefon ve aynı ibanları kullanma.İsimden sorun çıkmaz.Elimden 20-30 adsense geçti youtube spam yaptığım zamanlar tecrübe ettim bunu
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bence sorun olabilir AdSense hesabına bağli olduğun işin ama riskliye girmeye gerek yok sen iştersen yap derim ama iyi düsünmelisin bantlıyabilir iyi arastirmakta fayda var
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kuveyttürk'ün seninbankan internet bankacılığına başvur. Orada istediğin kadar hesap açabiliyorsun ve bu hesapların İBAN numaraları birbirinden farklı. Misal enparada hem 1 tek hesabın var hemde ayrıca bir iban hesabı açmıyorlar. Seninbankan hesabı sayesinde 2 farklı adsense hesabındaki parayı tek bir hesabında birleştirmiş oluyorsun. Düzenli ödemede alanlar var ;)