Google sürekli boostluyor o yüzden kullanmak gerekir diye düşünüyorum. Ama adamların işleri belli olmuyor düne kadar siteler hem mobil hemde masaüstü için ayrı ayrı hazırlanmasın, responsive olsun diyorlardı, geliştiriciler media queryleri ile uğraştılar ettiler ve responsive temalar ürettiler..

Bir çok büyük internet sitesine bakın hemen hemen hepsi responsive tasarıma geçti, bu adamlar hadi amp geçişte ye fazla zorlanmaz tutarlar birini yaptırırlar sağlam bi tema, ama senin benim gibi orta veya küçük işler ile uğraşan adamlar ne olacak ? Evet siten daha hızlı açılıyor amp temaları kullanınca ama diğer bir çok alanda düşüşler başlıyor..

Mesela temanda içerik sayfanı doğrudan etkileyen pluginler kullanıyorsun, amp kullanınca bu pluginler artık bi işine yaramıyor. Kullanıcıyı daha fazla tutamuyorsun, sitede dolaştıramıyorsun.. Oturum süren düşüyor, bounce rate yükseliyor..

Sen bunlar ile cebelleşirken bir iki sene sonra artık akıllı telefonlar daha fazla gelişse ve uygulamalar artık daha yaygın hale gelse ve google mobil uygulaması olan, mobil trafikleri uygulamalara yönlendiren siteleri desteklemeye başlasa, nolacak amp için harcanan emekler ?