Mrtcn Valla hazırlarsan çok iyi olur. Bu konu benim cloudflare dışında çözemediğim çok lanet bir konu. Bu sorunu yaşayan arkadaş sitesinde adsense kullanıyor mu bilmiyoruz. Ancak adsense kullanıcılarını banlatmanın en kolay yolu bu sorun. Forumda adsense başlığı altında geçersiz etkinlik sebebiyle ban sorunu yaşayanları görebilirsiniz. Geçersiz etkinlik sadece tıklama değil gösterim sayısı ile de oluştuğu için bu arkadaşın sorunu adsense kullanıcılarını ilgilendiriyor. Sorun sadece hit sayısı değil yani. Bu sorunda önemli olan hitlerin Adsense paneline yansımasıdır ve Adsense paneline yansımasını cloudflare ile önlemiştim. Sizin sunacağınız veriler belki bu sorunu anlamamıza ve belki de önüne geçmemizi sağlar. Ben bu başlıkta cevap verirken, sadece konuyu gelecekte okuyacak adsense sahibi blogger kullanıcılarını düşündüm. Çünkü adsense eğer kullanıyorsanız bilirsiniz, geçersiz etkinlikten ban attığında dönüşü yok denecek kadar azdır. Bloggerı zaten sınırsız kaynak cpu falan diye nitelendiriyor herkes. Bu o kadar yanlış ki. Yine bu tanımlayamadığımız sorun sayesinde Blogger 503 hataları zirve yapıyor. Öyle ki sitedeki içerik sayısına göre binlerce 503 hatası oluşuyor. Bu da hit kaybına sebep oluyor. Sıralamadan düşürüyor tezini savunurken bunu kastetmiştim. Vaktiniz olunca lütfen yeni bir konu başlığı altında hazırlayıp sunmanızı rica ederim.