SEOstorm adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi ben senin yazdıklarınla ilgili görüşümü belirttim bir adamın deyimiyle hemen herşeye balıklama atlamam ben ne konuda olursa olsun belki PKK destekçisi birisi bu röportajı veren ben habertürkle ilgili birşey demiyorum o kendi yayıncılığı ben senin yukarıdaki arkadaşla konuşmana cevap verdim.
Alternatif bi önerin varsa söyle kim savaşsın vede nerden benim ösocular oluyor terbiyeli konuş biraz ben burdan senin birilerini tecavüz ettiğini söylesem bu gerçek olur mu sadece bir iddaa dır ve kanıtlanana kadar bunu yapan suçsuzdur beni belli bir kitleye bağlamaya çalışma dediklerime cevap veremeyince başka tarafa çekiyorsun.

Ortadogu uzmanı Hüsnü mahalli var aç onu dinle biraz. Gerci sana göre o da yalan söylüyordur şimdi.

Kardeşim basit ve net kendi ordun askerinle girer alırsın bölgeleri. Türk ordusunun böyle terörist tecavuzcülere ihtiyacı yok. Bu orduya bir hakarettir.

Ösonun içindeki grupları say desem hemen google a sarılirsın konuşuyorsun laf olsun diye. Araştır biraz. Kalıp cümle kurma.