Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adsoyad şeklindeki domainler nedense hiç hoşuma gitmiyor. kendi ismiyle marka olmaya çalışan bir çok insan var ama başarabilen yok.
başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Teşekkürler :)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
adsoyad şeklindeki domainler nedense hiç hoşuma gitmiyor. kendi ismiyle marka olmaya çalışan bir çok insan var ama başarabilen yok.
başarılar.
Bu duruma o kadar kötü bakmamak lazım, daha önceden deneyimim olmasa dediğiniz gibi ad soyad bir domain almazdım. Daha fazla tecrübe kazanıp işin daha zor boyutunu görmek için bu projeye giriştim. Şuan için çok iyi gidiyoruz geceden sabaha 6 TL adsense geliri olmuş totalde mesela. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş ;)
Vazgeçme başarabilirsin, başaramayacağını söyleyenler her zaman başaramayanlardır.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kodespa adlı üyeden alıntı
Vazgeçme başarabilirsin, başaramayacağını söyleyenler her zaman başaramayanlardır.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, evet kedi muhabbeti tamda bu konu için uygun olmuş :D
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başarılar dilerim. Ama logo konusunda tekrar düşünmenizi tavsiye ederim. Bence daha iyisi olabilir.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kodespa adlı üyeden alıntı
Bu mesajın benim gönderdiğim mesaja istinaden yazıldıysa forum kavramını tam olarak kazanamamışsın demektir. Başlığı atışma başlığına döndürmek istemiyorum lakin burası bir tartışma platformu ve geliştirmeye yönelik her olumlu/olumsuz düşünce bir fizibilite çalışması niteliğindedir. Ama senin yaptığın tabii ki forum ile alakası olmayan direkt kavgaya maal verecek bir durum yani kısaca baltalama.
Tekrar söylüyorum ve bin defa daha söylerim. Açtığım ve sattığım onca siteden sonra ad soyad domainleri belirli bir kitleye hitap eder. Birebir kullanıcıyı sevdirecekseniz yemre gibi sinan y. gibi olmanız lazım. Yani illa olmak lazım değil adamların kendi satış tutundurmaları bu yönde. Öncelikle kişisel bir blog, ardından yardımcı bazı önemli nokta atışı bilgiler, ve yine ardından bir iki ücretsiz wordpress teması ve ardından satışa çıkartılan temalar. Wmaraci bile ilk zamanlarda çok tanınmazken benim tanımama sebep, özgün türk yapımı temalar yapan bir kişinin sadece bu forumda linkleri paylaşması ve üyelik gerektirmesi ile oldu. Bende bu sayede burayı bulan ve kullananlar arasındayım.
Neyse, kemal e.'nin yaptırdığı araştırdığı infog.'lar vb ile de gösterebilirdim de sanırım herkesin tecrübe etmesi gereken yol var. Benim tecrübem de bir şey katayım derken bana katılan "kedi" tabiri oldu. Fikir vermemek gerekmiş.. Nankörlüğünüzde kediliğiniz de size kalsın. Kendimi veya başka birşeyi de kanıtlamama gerek yok ayrıca :)
İyi forumlar
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Tema çok hoşuma gitti gerçekten. İyi şanlar diliyorum size.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
Bu mesajın benim gönderdiğim mesaja istinaden yazıldıysa forum kavramını tam olarak kazanamamışsın demektir. Başlığı atışma başlığına döndürmek istemiyorum lakin burası bir tartışma platformu ve geliştirmeye yönelik her olumlu/olumsuz düşünce bir fizibilite çalışması niteliğindedir. Ama senin yaptığın tabii ki forum ile alakası olmayan direkt kavgaya maal verecek bir durum yani kısaca baltalama.
İyi forumlar
Kesinlikle durumu yanlış anlamışsınız zira dediğiniz gibi burası bir forumdur herkes dilediği düşüncesini paylaşmakta özgür hakaret vb durumlara girmeden ki bu forumda yıllardan beridir varım ve herhangi bir hakaret veya sataşma durumu olsaydı zaten şimdiye kadar buralarda kalamazdık :) :)
Ek olarak belirtmişsiniz zaten "Birebir kullanıcıyı sevdirecekseniz yemre gibi sinan y. gibi olmanız lazım. "
Bu örnekleri siz veriyorsunuz olmayacak bir durum değildir.
Tekrardan kusura bakmayın yanlış anlaşılma olmasın lütfen saygı sevgi çerçevesinde münazara ediyoruz :)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C# , SEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yabancı forumlarda journey( motivasyon ) olarak görüyordum bunları bunu wmaracında görmek beni mutlu etti.Vazgeçmeden ilerlemeye devam ederseniz herşeyin olacağına inanıyorum.Başarılar dilerim.