ozkan06 adlı üyeden alıntı

Ben sana bir yol haritası çizeyim. Aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak konuşuyorum. Anında Türkiyeden bir hostinge geç . Reklam için algılanmasın ben güzelhosting'e geçtim. Sonuçta akrabam falan değil ama işlerini godaddyden daha temiz yapıyorlar. Ben senin dediğin paketi 2 sene kullandım ama lanet ettim. Şu an godaddy hostiggim boşta sayılır. godaddy işlemci kısıtlamasına gidiyor ve ara sıra kesinti yaşıyorsun. Ayrıca temanın cpu vs demişsin. ben şu anki hostingimde böyle bir sıkıntı yaşamadım. hatta bazen aynı anda 90-100 kişi girdiği oluyor siteye. Godadynin yolma politikası bu. 1 ay iyi gider sonra site açılmaz ve seni bir üste teşfik ederler. yersennn

YOL YAKINKEN VERDİĞİN PARAYI ÇÖPE AT AMA YİNEDE GODADDY HOSTİNG KULLANMA

Godaddy hakkında bütün bilgileri sorabilirsin. 10 senedir domain olarak kullanıyorum 2 senedir ise hosting olarak kullanama çalıştım

Hocam çok haklı konuşmuş . Bende güzelhosting en mini paketindeyim günlük hit 100-150 arası değişiyor. Ve hiç bir sorun yaşamadım. Birde kullandığın tema newpaper şuan blog temalarının bence en iyilerinin bir tanesi. Demek dandik bir tema olsa soğuk su iç. Bu arada heryerde güzel hosting ile iyi şeyler duyuyorum. İnşallah bozmazlarda böyle güzel güzel kullanırız.