lostyazilim
tr.link

Godaddy Ekonomik Hosting Paketi Yetmemeye Başladı. Yol Haritası Nasıl Olmalı?

16 Mesajlar 2.503 Okunma
lstbozum
tr.link

Erhanyavuz91 Erhanyavuz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

CauCasian adlı üyeden alıntı

Nasıl memnun musunuz? Ben de aynı durumdan müzdaribim.

harunlog adlı üyeden alıntı

Erhanyavuz91 güzel.net.tr 'de nasıl bir sorun yaşadınız anlatabilirmisiniz? Aynı firmadan host bakıyorumda

Guzel.net.tr bu işlerin yazılım kısmına hakim olan insanlar için oldukça ideal bir yer. Sorun yaşamadım ancak veridyende ki sıcak ve samimi desteği guzel.net.tr de bulamadım.
nirva sworks

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

duzur85 duzur85 Kafa Nereye Bizz Oraya Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bankacı, Gezgin, Hayalperest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad U** G**
  • Mesajlar 447
  • Beğeniler 72 / 133
  • Ticaret 1, (%100)

ozkan06 adlı üyeden alıntı

Ben sana bir yol haritası çizeyim. Aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak konuşuyorum. Anında Türkiyeden bir hostinge geç . Reklam için algılanmasın ben güzelhosting'e geçtim. Sonuçta akrabam falan değil ama işlerini godaddyden daha temiz yapıyorlar. Ben senin dediğin paketi 2 sene kullandım ama lanet ettim. Şu an godaddy hostiggim boşta sayılır. godaddy işlemci kısıtlamasına gidiyor ve ara sıra kesinti yaşıyorsun. Ayrıca temanın cpu vs demişsin. ben şu anki hostingimde böyle bir sıkıntı yaşamadım. hatta bazen aynı anda 90-100 kişi girdiği oluyor siteye. Godadynin yolma politikası bu. 1 ay iyi gider sonra site açılmaz ve seni bir üste teşfik ederler. yersennn

YOL YAKINKEN VERDİĞİN PARAYI ÇÖPE AT AMA YİNEDE GODADDY HOSTİNG KULLANMA

Godaddy hakkında bütün bilgileri sorabilirsin. 10 senedir domain olarak kullanıyorum 2 senedir ise hosting olarak kullanama çalıştım

Hocam çok haklı konuşmuş . Bende güzelhosting en mini paketindeyim günlük hit 100-150 arası değişiyor. Ve hiç bir sorun yaşamadım. Birde kullandığın tema newpaper şuan blog temalarının bence en iyilerinin bir tanesi. Demek dandik bir tema olsa soğuk su iç. Bu arada heryerde güzel hosting ile iyi şeyler duyuyorum. İnşallah bozmazlarda böyle güzel güzel kullanırız.

www.gezelim.me

• Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

duzur85 adlı üyeden alıntı

Hocam çok haklı konuşmuş . Bende güzelhosting en mini paketindeyim günlük hit 100-150 arası değişiyor. Ve hiç bir sorun yaşamadım. Birde kullandığın tema newpaper şuan blog temalarının bence en iyilerinin bir tanesi. Demek dandik bir tema olsa soğuk su iç. Bu arada heryerde güzel hosting ile iyi şeyler duyuyorum. İnşallah bozmazlarda böyle güzel güzel kullanırız.

Sonradan incelediğimde godaddy ekonomik pakette aylık tahmini toplam ziyaretçi sayısı diye bir ibare olduğunu görmüştüm ve hemen hemen sınıra dayanıyordu benim hitim. Godaddy bana göre kaliteli bir firma. Müşteri temsilcileriyle çok defa telefon görüşmesi yaptım her seferinde güzelce ingilendiler. Zamanında üst pakete geçmek yerine bu konuyu açmışım :)

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
İlk başta Godaddy ile çalışmaya başlamıştım. Hem hosting hem domaini Godaddy'den aldım.
Bana biraz yavaş gelmişti ayrıca desteklerini de beğenmedim. Genelde sitem ile akşam saatlerinde ilgileniyorum ve Godaddy'nin müşteri hizmetlerine ulaşmak istediğimde, mesai saatlerine göre aramak gerekiyor. Ulaşması da kolay değil hatta bekletiyorlar.

Godaddy 'den paketi alalı 1 ay olmamıştı iadesini gerçekleştirdim ve daha sonra buradakilerin tavsiyesi ile Veridyen'e geçtim, simdi daha hızlı ve en azından 7/24 destek alabiliyorum. Türk firması olarak Veridyen, Guzelhosting, Turhost, Anindahosting gibi birçok kaliteli firma var bunlardan birini öneririm.
Erhanyavuz91

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Yanlış kullanıyorsunuz da ondan. Ben anlık 500-1k hiti kaldırdığını gördüm. Cloudflare ve fastest cache eklentisini kullanın ve cloudflare page rules özelliğinden faydalanın:

https://portalistan.com/yuksek-hitli-wordpress-siteyi-hostingde-barindirmak-1083/

• Üyelik 17.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 719
  • Beğeniler 127 / 221
  • Ticaret 22, (%100)

Aykut adlı üyeden alıntı

Yanlış kullanıyorsunuz da ondan. Ben anlık 500-1k hiti kaldırdığını gördüm. Cloudflare ve fastest cache eklentisini kullanın ve cloudflare page rules özelliğinden faydalanın:

https://portalistan.com/yuksek-hitli-wordpress-siteyi-hostingde-barindirmak-1083/

Evet bu şekilde alt seviye hosting paketlerinde bile anlık çok yüksek ziyaretçi sayılarına ulaşılıyormuş. Çok sonradan öğrendim ama hedef ülkem Türkiye olduğu için Cloudflare hizmetini kullanmıyorum şimdilik. Umarım yazınız birilerine faydalı olur.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al