Hosting firması kurup *** wmaracı gibi yerlerde tanıtım yap diyeceğim de heryer hosting şirketi oldu bu aralar. Bence 50 bin tlye bir yada birkaç site alıp işletebilirsiniz. Aylık adsense 2 bin tl getirisi olan siteleri 20 25'e bulabilirsiniz. Tabi bu işlerden anlıyorsanız...
Teşekkür ederim. Site alıp işletmek benim de aklıma geldi. Özellikle haber siteleri konusunda bilgim var.
Yüzbin liram var ne yapayım, 5bin tl var napsam acaba, 8 trilyon liraya hangi türde şirket açılır,
5bin e araba 15 e ev alınır mı, baydı artık... gerçekten. Parası olupta ne yapacağını bilmeyen adam
hayır kurumuna bağışlamalı zaten. Bu tarz konular bu foruma özel olarak mı çok açılıyor ?
Forumu kirletiyorsunuz yapmayın.
Ayrıca teknik cevap istiyorsanız, o bütçeye Türkiye de normal bir ev bile alınamazken,
yurtdışında şirket açmak konusunun amacı trol olabilir mi acaba?
5bin e araba 15 e ev alınır mı, baydı artık... gerçekten. Parası olupta ne yapacağını bilmeyen adam
hayır kurumuna bağışlamalı zaten. Bu tarz konular bu foruma özel olarak mı çok açılıyor ?
Forumu kirletiyorsunuz yapmayın.
Ayrıca teknik cevap istiyorsanız, o bütçeye Türkiye de normal bir ev bile alınamazken,
yurtdışında şirket açmak konusunun amacı trol olabilir mi acaba?
Trol falan değil. Sadece düşüncelerime yeni fikirler edinmek adına burada bir konu açtım. Açıkçası verdiğim rahatsızlıktan dolayı da özür falan dilemeyeceğim. Zira konudan çıkabilirsiniz. Böylelikle siz de ben de kazanırız. :) Bu arada en son baktığımda bu tür konular açmak kural ihlali değildi.
HMAWebHizmetleri adlı üyeden alıntı
12 bin dolar diye düşün, biraz ileride iş kurmayı düşünüyorsan 10 bin dolar dolarda olabilir bu gidişle :D Bir Afrikalı kendi para birimi ile bizim ülkede ne iş yapabilirse sende Fransa'da o kadarını yapabilirsin.Kıbrıs içinse birşey diyemeceğim, ama tavsiyem iyi düşün taşın derim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. İnanın 1 aydır gece gündüz düşünüyorum ve sürem de kısıtlı. En geç bu ay sonu vize vs. işlemleri başlatmam gerekiyor. Şayet Kıbrıs olursa gideceğim yer, rahat ederim gibi. Ama tam bilgi edinemediğim için emin de olamıyorum maalesef.