İnternet sitesi açacak kişiler eğer insanlara iş bulmakta aracılık yapacaklarsa lütfen dikkat buraya! İkamet ettiğiniz şehirdeki en yakın İşkur şubesine gitmeleri ve bu konuda bilgi almaları çok önemli.
Biz ikamet ettiğimiz şehirde bulunan şubeye gittik ve projemizi anlattık sağolsunlar... yetkili kişi bizi yönlendirdi.
Özel istihdam sağlamak, aracılık yapmak isteyen kişiler internet sitesi projesinin sunumunu hazırlamaları ve il müdürlüğüne giderek izin belgesi almaları ayrıca, teminat için ödemeleri gereken miktarı yatırmaları gerekecektir.
Şahsen kendim bizzat gittim ve görüşmüş biri olarak kanunlara ve hukuka aykırı davranmadıkça ve gerekli başvuru işlemlerini tamamlandığınızda ayriyetten tabikii cidden internet projenizi gerçekleştirmekte ciddiyseniz, yatırım içinde ciddi miktarda çabalar göstermelisiniz. Ne diyordum... başvurular tamamlanınca ve kabul edilince emin olun işiniz sizinde kararlılıgınızla çok iyi verim alarak yolunuza devam edersiniz.
Bir şey daha... bu gibi ciddi konularda kimse çekinmesin, en yakın başvurulması gereken kuruma gitsin. İlla işlem gerçekleştirmek için olmayabilir sadece bilgi edinmekte olabilir.
Konu hakkında edindiğim bilgileri burada çok fazla aktaramadım dilerseniz aklınıza takılan sorularınızı yazın geri dönüş yapabilirim...