-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Arayüz Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Direk soruna geçiyorum. Zamanınızı almak istemem.
Örnek veriyorum: yandex.disk, pcloud, dropbox, disk.mail.ru upload sitelerine dosya yüklüyorum. Daha sonra indirme linklerini siteme ekliyorum.
Tam olarak yapmak istediğim: Kendi sunucuma dosyayı upload etmek ve bu dosyayı uzaktan upload sitelere göndermek ve indirme linklerini otomatik sisteme entegre etmek (sunucumdanda barınmayacak).
Elbette bu soruyu sormadan önce ilk upload sitelerinin api sayfasını kontrol ettim. Tam olarak test edemedim fakat daha sonra aklıma multcloud geldi. 1 ay kullanmıştım. Bilgileri yazıyorsunuz drivenıza bağlanıyorsunuz. İster FTP den vs. bir yerden yükleyebilirsiniz. Benim ekstra olarak indirme linklerine ihtiyacım var. Böyle bir sistem biliyor musunuz veya nasıl yapılabilir? "Armut piş ağzıma düş" gibi bir şey istediğimin farkındayım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ücretli olarak API yazdırman gerekli ücretsiz olarak multi upload script bulman zor. Ayrıca API desteğinde değişmeler olduğunda scriptini düzenlemen gerekeceği için bir yazılımcı ile çalışman mantıklı olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yetishare scriptinin böyle bir özelliği vardı sanırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında aşırı karmaşık bir şey değil ve çok sık değişmiyor API'ler. Öncelikle bu tip API'lerin ortak bir yanı var, bir URL'den dosya çekmek. Yani dediğin gibi FTP'den bir kere yüklemen yeterli olacak sonrasında API'ler FTP'den o dosyayı çekip sana değer döndüreceklerdir. İndirme bağlantısı, dosya boyutu vs vs.
no time for caution