aLosh
Trust no one.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uçak Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
güzel bir proje çıkartmak istiyorum. Kendi çapımda domain adresi belirledim, tüm sosyal ağlarda üyeliklerini açıp kenara ayırdım.
Bundan sonrası için ihtiyacım olan güzel bir tema içerisinde bebeklikten çocukluğa kadar bakım, ihtiyaç, eğitim, çocuk gelişim hakkında makaleler bulunacak ve çeşitli çekilişler yapacağım (emzik, biberon, diş kaşıyıcı) gibi.
Sizce bu proje değer mi herşeyini dört dörtlük yapmaya gayret göstereceğim, adsenseli ömürlük bir proje olsun istiyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Anne - çocuk temaları incelemende fayda var.. Ebebek vs. fikir verebilir.Neticede bebekler girip okumayacak o yüzden basit grafiklere gerek yok..
1 kişi bu mesajı beğendi.
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam themeforest’in geçen ay ücretsiz sunduğu çok güzel bir tema var. Ona bakın derim. Çok beğenmiştim ben.
Ekleme yapıyım : En son tercih bulamazsanız buna yönelin çünkü bildiğiniz gibi themeforest ücretsiz ürünlerinde destek ve güncelleme alma şansımız yok. Aklınızda bulunsun diye dedim :)
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence konu bulmakta zorluk çekmezsiniz. Bebekler için üretilmiş zibilyonlarca ürün var. Ürünleri annelere hediye edip daha sonra onların fikirlerini ve kullanıcı deneyimlerini bile içerik olarak girseniz alır yürür zaten. Hem hediye hem konu elde etmiş olursunuz. Reklam veya SEO çalışmasına ayıracağınız parayı buna ayırın. Hatta ebebek ile anlaşma yapın indirim yaparlar size bir nevi sponsorluk ve reklam...
Mesela özel hastanelerde doğum yapanlara üniversiteden geldiğinizi söyleyip elinizde küçük bir hediye ile en fazla 5 soruluk mini anketler yapabilirsiniz. Komik ve güzel bir araştırma ile benzersiz bir konu olur. :)
Fikir çok ama bence oldukça sade, açık renklerde bir tema bulmanızı öneririm. Karışık bir tema olmasın ana sayfada ne kadar az grafik, reklam, yazı olursa o kadar iyi. Kullanıcılar yeni anne olmuş lohusa dönemindeki bayanlar olacağı için sitede kaybolmak istemeyeceklerdir. Sayfa altlarında çarpıcı topickleri koyarsanız da anneler siteden çıkmaz.