lostyazilim
tr.link

r10'a tazminat davası

39 Mesajlar 12.591 Okunma
acebozum
tr.link

sibersahne sibersahne Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek tekstil
  • Mesajlar 146
  • Beğeniler 13 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

dokuzharf adlı üyeden alıntı

Dediğin gibi "Ada bu kişi ben fark eder etmez anında mı fark etti ve kaldırdı" olmuşta olabilir.

Hocam ben gerçekten de ***'i anlamsızca savunduğunuzu düşünüyorum.5 kezdir tekrar ediyorum.tüm dosyalarımı inceledim ve hiç bir koda veya dosyaya denk gelmedim.Ki dediğiniz şeyin olması da imkansız.Hadi olsa bile sitem neden halen bu sistemde diğer sitelerde çıkıyor ? Madem öyle halen neden o sitelerde linkim var ? *** backlink otomatik bir sistemdir.

elektronikssl
webimgo

mavice mavice WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 145 / 133
  • Ticaret 1, (%100)
İlk mesajımda yazmıştım , fark etmişsinizdir.

Yanlış anlamayın, ***'u veya başka bir şeyi savunmuyorum. Hiç bir menfaatim vs. bir şey yok.
Demek istediğim , aceleci davrandığınız. Aceleci olduğunuz içinde gelmemiş cevap için yol haritası çizmeniz.

Hem bakın ***'dan cevapta gelmiş.
Cevaplayan arkadaş ne demiş ?

Sanki biz kişisel olarak girip sitenizi eklemişiz gibi bir duruma soktunuz bizi?

Ayrıca ;

Gelelim sorununuza ben teknik bölüm ile görüşüp domain’inizin yasaklanmasını sağlayacağım. Bu süreç içerisinde lütfen bekleyiniz size bilgi açısından işleminizi yaptım şeklinde mail atacağım.

Dediğim gibi , aceleci davranmamak lazım.
Yanlış bir şey varsa elbette ilgileneceklerdir.
sibersahne

kişi bu mesajı beğendi.

mavice.net

TUGBERK26 TUGBERK26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 26 / 13
  • Ticaret 11, (%100)
ne kadar çok bilmeyen var.. kod eklenmesi gerekiyor vs tamam ama illaki backlink kazandırılacak siteye eklenmesi gerekmiyor ki... istediğin siteyi yazar geçersin. Ortalık dengesiz dolu ve böyle durumlar olması üzücü, inşallah sorununuz çözülür

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
İnşallah Düzelir Kardeşim O Kadar Emek Veriyorsun Sitene.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
wmaraci
wmaraci

bilginu bilginu Seo, php, html, marketing professional Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo, php, html, marketing professional
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad B** Ü**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 17 / 39
  • Ticaret 11, (%100)
Çapraz link eklenebiliyor orda yani kendi sitesine eklemesi sart değil kodu baska siteye ekleyip reklam alınabilir. Ayrıca bu drumda ***un hiçbir sucu yok isteyen istedigi linki ekler veya siler. Limitlerini belirler anti-seo yapmak isteyen her sistemi kullanabilir bu ***u baglyacak bir durum değil.

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)

dokuzharf adlı üyeden alıntı

@savaser'in mesajını tekrar okumalısınız.
backlink.***.neti kullanabilmek için kendi sitenize de kod eklemeniz gerekiyor. Aksi taktirde hiç bir işe yaramıyor.
Yaramadığı için de @zego 'nun mesajında söylediği gibi sitenizde açık var mı yok mu , şifreyi bir başkası biliyor mu gibi seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Benim bildiğim kadarıyla sitenizi ekleyince verdiği kodu başka bir siteye eklerseniz de siteniz kabul ediliyor , heralde kayıt aşamasında bunu belirtiyorsunuz, tabi ben yanlış hatırlamıyorsam

Erhan Erhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amale
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 75 / 102
  • Ticaret 24, (%100)
Unutmayın *** içerik paylaşım merkezidir backlink.***.net 'de aynı şekilde üyelerin aktif olduğu ve üyeler tarafından sitelerin eklendiği backlink değişimi yapıldı platforumdur, sizin düşmanlarınızdan birisi eklemiş olabilir bu konu hiç bir şekilde ***'u bağlamaz ama siz böyle bu derece radikal olarak ***'a karşı tutum sergilerseniz aynı şekilde sitenizde bulunan bir çok açıktan dolayı hakkınızda idari işlemde başlatılabilir mesela gelir vergisi ödemeyişinizden veya KDV ödemeyişinizden gibi gibi.

Bu tarz olaylar iletişim yoluyla hoş görüyle olur.

Aşağıdaki linkten bilgilendirme maili atarsanız arkadaşlar ilgili dönüşü yapacaklardır.
İletişim: http://www.***.net/sendmessage.php

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan ***.net WebMaster Forum Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. ***.net sitesindeki konular yada mesajlar hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler için iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde ***.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve Avukatlarımız size dönüş yapacaktır.

Takipçi Satın Al

NovaCep NovaCep WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sistem Yöneticiliği
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 2980
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 16, (%100)
İyi reklam yaptın.

Youtube: NovaMobi Teknoloji

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3922
  • Ticaret 6, (%100)

NovaCep adlı üyeden alıntı

İyi reklam yaptın.

Aynen.

Daha önce reklam amaçlı konular ve mesajlar yazdığın için 1 hafta forumdan uzaklaştırılmıştın. Ancak banının açıldığından beri mesajlarını takip ediyorum ve aynı şekilde bu tarz mesajlar yazmaya devam ediyorsun.

Konu kilitlendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al