1 i bilemeyeceğim
2 Mahalle muhtarlarına git. Unutma ki her gencin sosyal hesabı olmayabilir.Git faaliyetlerinizi anlat muhtarlar yardımcı olacaktır.
3 Birazdan bir canı gönülden kardeşimiz çıkacaktır (Grafiker olsam yapardım)
4 Başarılar yolunuz açık, yol göstereceğiniz gençler bol olsun
2 Mahalle muhtarlarına git. Unutma ki her gencin sosyal hesabı olmayabilir.Git faaliyetlerinizi anlat muhtarlar yardımcı olacaktır.
3 Birazdan bir canı gönülden kardeşimiz çıkacaktır (Grafiker olsam yapardım)
4 Başarılar yolunuz açık, yol göstereceğiniz gençler bol olsun
@cthax;2851714, hocam mahalle muhtarları hiç aklıma gelmemişti. Çok teşekkür ederim. Hatta çevre mahalledeki muhtarları bir gün kahvaltıya davet ederek hem çevreyi hemde ne yaptıklarımızı anlatabilirsiniz. Önerin için çok teşekkürler.
Afişe yardımcı olabilirim.
2. Sorunuz için aklıma gelen cevap lokasyon bazlı reklam çalışması, onun içinde bütçe ayırmanız gerekecek.
2. Sorunuz için aklıma gelen cevap lokasyon bazlı reklam çalışması, onun içinde bütçe ayırmanız gerekecek.
@Gökhan Afişe yardım edeceğin için şimdiden teşekkürler. Ne tür gibiler sağlamam lazım sana? Bir tanışma afişi olacak, biraz cafcaflı :). Tabi tasarımcının işine karışılmaz. Tamamen sen nasıl istersen tasarlayabilirsin. Sana ne tür bilgiler iletmem gerekir?
2.cevabınız için ileride bir bütçe oluşturulursa çok mantıklı bir fikir. Çevre mahallelerdeki reklam panoları kiralanabilir. Yardımlarınız ve önerileriniz için tekrar çok teşekkürler.
Varsa butceniz cevredeki reklam tabelalarina hepsi olmasada en azindan her mahallenin belirgin islek noktalarina birer tane afis bastirip kiralayabilirsiniz tabiki butce lazim olacak
@TecnoLobi Aynı öneriyi @gökhan bey'de bulunda şuan için bir bütçemiz yok. Olursa çevre mahallelerdeki reklam panoları kiralanabilir. Önerileriniz için çok teşekkürler.
Merhaba
web sitesi için yardımcı olabilirim.
Bir de aktivitelere katılabilirim
web sitesi için yardımcı olabilirim.
Bir de aktivitelere katılabilirim
@BTPHP çok teşekkür ederim, websitesi ile ilgili planlarımızı biraz erteledik. Fakat, aklımdasın.
Aktivitelere tabiki katılabilirsin. Bir tek aktivitelere değil her zaman bekleriz. Tanışma toplantısı etkinliğini buradan duyuracağım. Kesinlikle bekleriz :) Tekrar çok teşekkürler.
[QUOTE=onurcetin60] 2- Google üzerinden bir gönüllülük formu oluşturdum. Kendi hesaplarım ve bir kaç arkadaşımın hesapları üzerinden paylaşmayı planlıyorum. Fakat benim istediğim sultanbeyli veya kurtköyde oturan gençlerin mümkün olduğunca çoğunda ulaşmak istiyorum nasıl bir yol izleyebilirim?
Okullara,liselere git konfrens ver [/QUOTE]
@onurcetin60 Planlarım arasında var fakat, önümüzdeki eğitim döneminde aktif olarak okulları ve üniversiteleri gezmeyi planlıyorum. Aklımda Erasmus+ "hayat boyu eğitim programının" tanımı ile ilgili bir plan var. Önerin için çok teşekkürler.
Başka ne anlatabilirim?
Değerli arkadaşlar cevaplarınız için tekrar çok teşekkürler. Bir kez daha akıl akıldan üstündür dedirtirsiniz. :)