Merhaba arkadaşlar uzun süredir hayalim olan fakat gerçekleştiremediğim bir android işletim sistemli telefona sahip olmaktı. Sırf Android işletim sistemli telefon almak için kredi kartı başvurusu yaptım :) Aslında sadece bunun için değilde bu bir nevi aracı oldu. Bu zamana kadar hep maddi işleri hep nakit ödeme yoluyla yaptım fakat bazen oluyor ki nakit ödeme gerçekleştirecek durumunuz olmuyor. Eskisi gibi artık kredi kartsız taksitli ödeme de yapamıyorsunuz. Kısacası eskiden lüks olan kredi kartı artık günümüzde ihtiyaç durumuna geldi.
Neyse konuyu dağıttım asıl konuya gelecek olursak 400 -550 TL arası android işletim sistemli telefon almak istiyorum. Şuan aklımda olan bir telefon var Samsung Galaxy Gio bir de Samsung Galaxy Ace'i düşünüyordum fakat gio ile ace arasında incelemelere ve yorumlara baktım iki telefon arasında kamera ve birkaç küçük farklılıklar haricinde öyle büyük değişiklikler yokmuş. Böyle olmasına rağmen gio ile ace arasında 100 Tl lik bir fark var. Sizin önerileriniz nedir ?