duzceli81 adlı üyeden alıntı

Ben şuan galaxy ace kullanıyorum herhangi bir kötü yanını görmedim.Uygulamaları donmadan sorunsuzca çalıştırıyor.Tek eksiği adobe flash player yüklenmemesi yani her sitede flash çalışmıyor (youtube , izlesene vb. siteler hariç).Onun dışında özelliklerine ve fiyatına göre iyi bir telefon

Evet flash sıkıntısını bende biliyorum gio'da da öyle bir sorun mevcutmuş. Ben zaten öyle telefonu çok fazla kurcalayan birisi de değilim açıkçası ve birkaç uygulama dışında fazla kullanacağımı da sanmıyorum. İlk Android deneyimim olacağı için açıkçası şuan öyle çok fazla yüksek fiyata da telefon almayım diyorum. Şuan alacağım telefonla bir tecrübe kazanıp ileride daha iyisini alabilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Cry adlı üyeden alıntı

Turkcell 500 TL'ye Huawei telefon dağıtıyordu. Donanımsal olarak çok iyi. 1 GHZ işlemcisi var. Bir bakın derim.

Ali Can adlı üyeden alıntı

t20 olabilir turkcell'in

Sanırım ikinizin kastettiği telefon aynı onu düşündüm fakat pek iyi yorumlar almadım ve avea hat kullandığım için onunla ilgili bir düşüncem de yok açıkçası. Yorumunuz için teşekkür ederim.