Blobal adlı üyeden alıntı

Sayın cybersoldier basitliğin tanımını yorumunuzla çok güzel yapmışsınız ama bu işler böyle değil. Tekelleşmiş bir şeyin karşısında ancak inanç durabilir. Arkadaşın bahsettiği altyapı bugün muhteşem bir temayla, büyük vaadler içinde ve ücretsiz olarak size sunulsaydı eminim bu yorumu yapmazdınız. Bu nedenle gayet iyi bir şekilde wordpress'den üstün yanlarını kanıtlayarak açıkladığı yapıyı gereksiz olarak tanımlayamazsınız. Kendi bildikleri, eğer o sistemin bizim kullandıklarımızdan daha hızlı ve performanslı olduğu bilgisiyse biz cahilmişiz ben bunu böyle özetlerim.

Ayrıca sistemsel açıdan demek istediğim şeyde wordpress'in kötü olduğu değildir. zaten bunu elimde kanıt olmadan söylemem imkansız. Fakat neden pozitif yönde yanları keşfedilmiş ve bize sunulmuş sistemleri denemek yerine kestirip atıyoruz. Yorumların böyle olması açıkçası üzücü..

konu alakasız arkadasım halen wp kullanan varmı soru basit siz bana çıkıp siz basitsiniz diyorsunuz her gün birileri çıkıp tekelleşmiş bir şeylerden bahsedip atıp tutup edebiyat yapıyor bana ama kimse çıkıpta ben iyisini yaparım demiyor diyenide zaten sizin gibiler susturuyor hemen neyse size basit gelebilir ama benim işimi gören wp ise onu kullanırım bana smf gerekiyorsa onuda kullanırım hemde istediğim kadar açar kullanırım hepsinede aynı temayı kullanırım oda olmadı free hosta barındırırım bunun neresi yanlış ne oldu yoksa sosyal sorumlulukmu duymaya başladınız buradaki her webmaster bir adet wp site yapmıştır ve yapacaktırda siz neyi tartışıyorsunuz onuda anlamadım bu konuyu tartışarak zaten basitlinizi ortaya koyuyorsunuz

bir sürü sistem vardır inanın benim denemediğim sistem işime yarıyacaklar için yoktur diye bilirim ama her güzel siteyi wp sananlarda yok değildir ben demiyorumki wp var gerisi hikaye ama işim wp yarıyorsa onuda kullanırım sen çıkıp yazarsan free dağıtırsan işime geliyorsa onuda kullanırım free dağıtmanda gerek yok ücretlide olsa kullanmaya çalışırım bu sene sırf scripte harcadığım para 3000 tl yi geçti ben aptalmıyım bu kadar para vereyim wp ile yapılabilecek olsaydı wp ile yapardım yani her site wp değil ama kimin işine yarıyorsa wp tabikide kullanacaktır HALA WP KULLANAN VARMI EVET VAR