yilmaz70 adlı üyeden alıntı

1. Fatura modülü hiç bir temada ekli olarak gelmez. Opencart sisteminde fatura mevcuttur ancak kendinize göre editleme işlemi için ayrı modül almanız daha iyi olur.

2. Üye kaydı ve siparişlerde Opencart sisteminde mail ile bildirim hem alıcıya hem satıcıya aynı anda gönderilmektedir. Tema ile bir alakası yoktur.

3. Ayrı modül almanız gerekecektir.

4. Paytr Opencart ile uyumlu modülü vardır. Bir sıkıntı yaşamazsınız. Sadece; tek sayfa ödeme kullanırsanız tarayıcı kaynaklı problem yaşanmaktadır. Paytr nin önerdiği bir tek sayfa modülü alırsanız problem yaşanmıyor. Ama tek sayfa ödeme kullanmak zorunda değilsiniz. Opencart default ödeme sayfasında hiç bir problem yaşanmıyor.

Burada esas önemli olan, Opencart 3 sürümü kullanırsanız yaşanacaktır. Tam stabil bir sürüm değildir. Bu yüzden 2.x sürüm kullanmanızı tavsiye ederim.

Kolay gelsin.

2. ve 3. maddeler ile ilgili birer sorum daha olacak hocam izniniz ile,

2- kapıda ödeme seçeneği ile şu an bir deneme yapıp alışveriş yaptım, fakat bir mail gelmedi, herhangi bir mail ayarı yapacağım yer de göremedim, bununla ilgili bana önerebileceğiniz bir kaynak var mı ? ya da sizin anlatabileceğiniz bir şey mi?

3- bununla ilgili bir ayar yeri buldum ve değiştirdim, fakat kargo takip numarası giremedim, adrese teslim edilmiştir vs gibi seçenekler yapabiliyorum. ama dediğim gibi burada da müşteriye mail gitmiyor.