lastpavel adlı üyeden alıntı

zamanında tib engeli yemiş biri olarak ve bunun sonucunda direk beni bloklayan adamla konuşmuştum. Adamın kısaca dediği türkiyede tüm internet sağlayıcılara sizin sitenizi ban koymasını diyolar.Tabi tüm derken belkide hepsi değildir.Benim site önce *************dan girmemeye başlamıştı sonraki günler ise mobil internetten.Yani sizin dediğiniz kyk farklı bir yapı kullanıyo olabilir.yada tüm banlanmış sitelere giriyor yada belli bir süre sonra oda ban koyacak.


Bilmiyorum vallahi. Diğer siteleri denedim girmiyor da buna giriyor. Çözemedim gitti. Belki zamanla olacaktır.

daniel1336 adlı üyeden alıntı

Modemde vpn olabilir mi kurulum ayarlarında yapılabiliniyor sanırım. Başka modemden denediniz mi, pm atın bizde bakalım açılacak mı diye.


Denedim hocam. Teşekkürker. Devlet wifisi olduğu için vpn imkânsiz hatta normal bazı sitelere bile güvenli net nedeniyle girmiyor.

asonons adlı üyeden alıntı

millet yardım etmek için çırpınıyor ama düzgün anlatamadığı olayı anlamayanlara kimyasal falan mı alıyorsunuz demiş, garip..


Garip olan, yurtta internet bulunup bulunmamasiyla benim dediğimi bagdastirmanın uçuk anlamsızlığına verdigim saka yolli tepkiye laf etmek kardeşim. Hadi işine bak