lostyazilim
tr.link

İki Tane Alan Adı Var Nasıl Değerlendirebilirim ?

8 Mesajlar 993 Okunma
lstbozum
tr.link

tandogantoprak tandogantoprak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgi Yönetim Sistem Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 3, (%67)
Başlıkta yazdığım gibi iki tane alan adım var

ykshazirlan.com

minecraftturkey.com

bunları nasıl değerlendirebilirim.

Önerilerinizi bekliyorum.

wmaraci
reklam

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
minecraftturkey.com BU DAHA ONCE BENDEYDI SATTIMI DUSTUMU HATIRLAMIYORUM BILE guzel bır alan adı ancak alıcısını bulmak gerek

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.

• Üyelik 16.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 3, (%67)
2017 eylül ekim gibi düştü galiba tam hatırlamıyorum bende 2018 martta aldım zaten niyetim satmak değil site içi nasıl değerlendirebilirim.

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)
hocam yks yoğunlaş eğitim alanında her zaman daha yüksek gelir elde edersin.
örnek vermek
ykshazirlan.com alan adında şunları yapabilirsin. yks matematik çıkacak konular türkçe...
bunlar böyle gider
ykshaber koyabilirsin duyurular bölümünde önemli haberleri paylaşabileceğin.
Ek olarak 2016-2017 üniveriste taban puanlarını yayına alabilirsin.
Bunu yaptığında çok güzel kazanç sağlarsın. Bu dediklerimi 1 ay içine bitirmen gerek :D çünkü yks haziranda ve sen 1 ayda bitirip reklam yapmaya başlarsın.
zaten hocam yks sonra her gün taban ve taban puanları araştırılacak. ek olarak üniversite bölümleri hakkında bölüm geleceği gibi yazılarla tercih yapacaklara iş alanları gibi bu muhteşem bir siteye dönüşür ve ek olarak tamda zamanı. Ayrıca sen güncel olacağın için bir çok kelimede anında googlede yer edinirsin.
Çok büyük bir çaba sarf edersen çok iyibu yaz döneminde siteyi büyütürsün

wmaraci
wmaraci

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
tandogantoprak yeniakim ykshazirlan.com Çok boş bir domain :) Biraz mantıklı olun beyler Türkiyede sınav isimleri üzerine uzun vadeli projeye başlanılmaz. Bunun üzerine proje falan hazırlamayın eğer uzun vadeli düşünmüyorsanız. Türkiyede sınav isimleri peynir ekmek gibi değişiyor. İlla sınav isimleri üzerine bir projeniz olacaksa, hazirlan.com gibi yada genel kitleye hitap eden bir domain alıp, örneğin yks.hazirlan.com gibi subdomain oluşturup projeye başlayın ki, :) devlet sınav adını değiştiğinde projen çöp olmasın. Sadece subdomaini yeni subdomaine 301 yönlendirerek yoluna devam edersin. Yada yeni subdomain açarsın.

Ama benim asıl tavsiyem kesinlikle genel kitleye hitap eden bir domain ile başlamanız. Dolar olmuş 4tl :) Siz hala domain mi alıp duruyorsunuz? Enerjinize, emeğinize, paranıza yazık.

Örneğin; genel.com isimli bir domainim var.

minecraft.genel.com
yks.genel.com
saglik.genel.com
kadin.genel.com

Emin olun aldığınız domain değil, yaptığınız site, icraat konuşur. Şahsen tek bir domain ile şuan 13 farklı projedeyim. Farklı domainlerim de var tabi ki. Ama tüm enerjimi 1 domain altında 13 subdomain üzerine döşedim. Hosting + CDN + SSL :) ve 1 domain masrafım var. 13 ayrı domain üzerinden yürüseydim masraf x13.

Tabi yine siz bilirsiniz.

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

keremsamet adlı üyeden alıntı

tandogantoprak yeniakim ykshazirlan.com Çok boş bir domain :) Biraz mantıklı olun beyler Türkiyede sınav isimleri üzerine uzun vadeli projeye başlanılmaz. Bunun üzerine proje falan hazırlamayın eğer uzun vadeli düşünmüyorsanız. Türkiyede sınav isimleri peynir ekmek gibi değişiyor. İlla sınav isimleri üzerine bir projeniz olacaksa, hazirlan.com gibi yada genel kitleye hitap eden bir domain alıp, örneğin yks.hazirlan.com gibi subdomain oluşturup projeye başlayın ki, :) devlet sınav adını değiştiğinde projen çöp olmasın. Sadece subdomaini yeni subdomaine 301 yönlendirerek yoluna devam edersin. Yada yeni subdomain açarsın.

şuan için bunu kullansın zaten gelecek yıl Allah büyüktür proje tutulursa yeni ve güzel bir domain alıp ordan 301 yönlendirme yapabilir. Ek olarak site taşıma siteye 1 aylık bir zarar verir. Ben kendim taşıma yaptım bir ay boyunca sitem sıfırdan başlamış gibi oldu bir aydan sonra her şey şuan eskisi gibi hatta eskisinden iyi :D

JigSaw JigSaw Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kriminolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 657
  • Beğeniler 9 / 220
  • Ticaret 0, (%0)
yeniakim 1 aylık zarar :) zarar mıdır? Bence değildir. Arkadaşa başarılar dilerim.
Fatii

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 3, (%67)
keremsamet yeniakim önerileriniz için teşekkürler bir süre giremedim yazdıklarınız baya katkı sağladı.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al