tandogantoprak yeniakim ykshazirlan.com Çok boş bir domain :) Biraz mantıklı olun beyler Türkiyede sınav isimleri üzerine uzun vadeli projeye başlanılmaz. Bunun üzerine proje falan hazırlamayın eğer uzun vadeli düşünmüyorsanız. Türkiyede sınav isimleri peynir ekmek gibi değişiyor. İlla sınav isimleri üzerine bir projeniz olacaksa, hazirlan.com gibi yada genel kitleye hitap eden bir domain alıp, örneğin yks.hazirlan.com gibi subdomain oluşturup projeye başlayın ki, :) devlet sınav adını değiştiğinde projen çöp olmasın. Sadece subdomaini yeni subdomaine 301 yönlendirerek yoluna devam edersin. Yada yeni subdomain açarsın.
Ama benim asıl tavsiyem kesinlikle genel kitleye hitap eden bir domain ile başlamanız. Dolar olmuş 4tl :) Siz hala domain mi alıp duruyorsunuz? Enerjinize, emeğinize, paranıza yazık.
Örneğin; genel.com isimli bir domainim var.
minecraft.genel.com
yks.genel.com
saglik.genel.com
kadin.genel.com
Emin olun aldığınız domain değil, yaptığınız site, icraat konuşur. Şahsen tek bir domain ile şuan 13 farklı projedeyim. Farklı domainlerim de var tabi ki. Ama tüm enerjimi 1 domain altında 13 subdomain üzerine döşedim. Hosting + CDN + SSL :) ve 1 domain masrafım var. 13 ayrı domain üzerinden yürüseydim masraf x13.
Tabi yine siz bilirsiniz.