WANTED adlı üyeden alıntı

bagwell34 bir şeyler yazip gönderdim hocam artık şansıma bakalim.

keremsamet arkadaşın da belirttiği üzere yeni kayıt edilen bir domain için banlı demeyi bırak ban sorgusu yapmak bile mantık dışıdır. Nitekim yeni domainler sadece geçmişlerinden ötürü değil yeni domain oldukları için bile banlı görünebiliyor. Teknik bir sıkıntı olmakla birlikte normal site açma işleyişine uygun şekilde gerekli google kayıt işlemleri yapıldığında hiçbir sorun kalmaz. Yani görünürde banlı gibi olsa da fiiliyatta normal bir domaindir.

Bu şekilde domain banlı diye alan adı kaydı yapılmayacak olsa domain kalmaz piyasada...

keremsamet adlı üyeden alıntı

WANTED Bunu neden kafaya takıyorsun anlamadım? Aynı olay 2 kez benim başıma geldi. Açıkçası senin gibi bunu sorun edenler olduğunu bilseydim bu konudan nasıl kurtulacağını makaleyle tarif ederdim. Gerçi anlatılacak çok birşey yok. Domaini aldın, hemen cloudflare kaydı yapıyorsun, ns'leri cloudflaredan alıp güncelliyorsun, dnsleri ayarlıyorsun, cloudflare üzerinde firewall low yada essentiel off yapıyorsun, sıfır site nasıl olsa, düzenli makale girişlerini kurala uygun yapıyorsun. 30-90 gün arasında o uyarı kalkıyor. Takmayın kafanıza böyle şeyleri :) Sıfır alınan domainde uyarılar seni bağlamaz, en geç 90 güne adam edersin. Bi kere domaini almışsın, domain silinme periyodundan geçmiş, sen yeni bir kişisin. Öyle düşün. Eski kurallar seni bağlamaz, sen geleceğe odaklan ona göre çalışmalarını düzenli yap. Kolay gelsin.