ortaklar adlı üyeden alıntı

Ya bakın arkamdan yorumlar yazılmış oncelikle şunu belirteyim herkes sizden memnun kalmak zorunda mı ?


Herkes tabi ki memnun kalmayabilir ama neden memnun olmadığınızı buraya herkese açık ve net yazmalısınız ki kullanıcıların aklında soru işareti kalmasın. Siz yazmıyor ve ucu açık bir yorum yazıyorsanız biz buraya paylaşabiliriz, paylaşıyoruzda. Ayrıca bu sebepler sizden kaynaklanan sebeplerse yazmaktan kısacası çekiniyorsunuz. Her neyse telefon konuşmaları ve talepleriniz aklımıza geldikçe size iade yapmamız en sağlıklı çözüm olduğunu tekrar anlamış oluyoruz.




Bizi tercih ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz.Nice birlikte 2 senelere :)


HeadCMoon adlı üyeden alıntı

Adam efendiliğini bozmadan hakkında söylediklerinizi çürütmüş. Sizin sözlerinizi alıntı yaparak da cevaplamış sayın ortaklar neden arkanızdan konuşulduğunu düşündünüz ki? Pek tabii ki kimse her hizmetten memnun kalmak zorunda değil, ancak iş tanımına uymayan şeyleri yapmayı reddeden (ki onu da yapmış) firmaları karalamak "iftira atma"ya giriyor bence. Hosting alıyorsunuz daha fazlası değil.

Ama bana ne oluyorsa? Avukatı mıyım, hayır. Ancak kafamdaki soruları çözmemde yardımcı olduğunuz için size ekstra teşekkür etmek istiyorum.

Veridyen

Sanırım ben de memnun olmadığım isimtescil'i bırakıp sizinle görüşeceğim yakın zaman içinde.


Dilediğiniz zaman yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Direkt bana ufukgedik@veridyen.com adresine email atabilirsiniz, bizzat yardımcı olabilirim.