-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar, webmaster işine başladığımda bloğumda oradan buradan çeşit çeşit bilgiler toplayıp makaleler yazıp paylaşımlar yapıyordum. Sitenin konusu ne dediklerinde net cevap veremiyordum.. Oturup düşündüm ve konsepti sabit bir blogla devam etmem gerektiği farkına vardım. Şimdi soruma geçiyorum
Sadece psikolojik makalelerin yazılacağı bir blog sizce tutar mı? “İnsanın bilincinde yatan 10 bilimsel gerçek” gibi içeriklerle olacak bir blog ne dersiniz görüşleriniz nedir ?
Birde konsept değişikliğine gitmem Google da değerim ne olur ? Ne kadar zamanla bu düzen oturur ? Alexadaki rakip sitelerim değişmesi mümkün olur mu?
Not: şu şu ücretle işinizi hallederim gibi teklifler sunmayın arkadaşlar ben sadece değerli fikirlerinizi öğrenmek istiyorum..
87396
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
“İnsanın bilincinde yatan 10 bilimsel gerçek” Bu tür başlıklar youtubede ilgi görüyor. Fakat bir sitede video değilde yazı olarak yayınlanması pek ilgi görmez sanırım. Milletimiz uzun yazıları veya normal yazıları okumaktan aciz. Gerçekten çok emek verilir ve gerekli reklam makaleler hazırlanırsa yükselebilirsin. Önce iyice araştırma yapıp, benzer siteleri karşılaştırıp bunu böyle yapayım diyebileceğin fikirler çıkartabilmeli beyin fırtınası yapmalısın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrenc
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben psikolojik hastalıklar , sebepleri , araştırmalar ya da yaşanmış olaylar hakkında okumayı seviyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Şizofren Psikolog diye bir blogu takip ediyordum fakat sonradan yazıları senin bahsettiğin türden “Şunun bunun 10 sebebi” gibi itici forma dönüşünce takip etmeyi bıraktım. Bence bu düşüncem bi tavsiye olabilir