Kendisi kıyamet alemetlerindendir. Günü ne şekilde değerlendirsen değerlendir değişmiyor, zaman sanki eskisinden hızlı akiyor ve sanki artık 24 saat lik gün insana yetersiz geliyor.
bazen ne ara uyandım ne ara gün geçti ne ara geri uyuma vakti geldi anlamadan geçip gidiyor. Sanki gün bir kaç saat içinde yaşanıp bitiyor.
bundan 13-14 ay önce ülke değiştirdim yeni bir hayata başladım, şöyle düşündümde sanki bu ülkeye geçen hafta gelmişim gibi.
Dediğim gibi bu durum kıyamet alemetlerin den biridir. O güne yaklaştıkça zaman insanlara daha hızlı akıyormuş gibi gelecek, emin ol bu duygu dahada artacak artmaya devam edecek.
Bu denenledir ki insan oğlu her dakikasını sanki bir dakika sonra ölecekmiş gibi yaşamalı, değerlendirmeli. Zamanın kıymeti her heçen an dahada artıyor. Bu nedenle en iyi yatırım zamana yapmak lazım. Hayatımızı, fikirlerimizi, ailemizi, sevdiklerimizi, hayallerimizi erlemek yerine fırsatımız olduğu ilk anda değerlendirmeli ve yapmamız gerekenleri yapmalıyız. Hayatın koşuşturmasından, mücadelesinden bunları yapmal oldukça zorlaşıyor fakat yinede elimizden geleni yapmalıyız.
İnsan hayatını bir savaş gibi düşünmeli, zorlu, sert, acımasız ve bir okadarda dar vakit.