bir arkadaşın uygulaması var daha oğrusu onda 4-5 tane var birini bana bağladı sağolsun ybancı uygulama tbm vs. 0.50 4 tl arasında değişiyor ve gösterim başına yakın iyi tıklama alıyor örnek 50 normal görünteleme 30 reklam görüntelemesi 10-20 tıklama alıyordu ilk ay ödeme aldım sıkıntısız ödedi kesinti yaparak geçtiğimiz mart ayı kazançlarınıda yansıttı bakiyeye ama 0 kesinti hiç kesinti yapmadı 2 gün önce bir baktım geçersiz tıklma ihlali maili geldi 2 kere itiraz ettim altta yazdığı gibi dönüş yaptılar ikisindede kendim vs. hiçbir tıklama yapmadım 2 tanede youtube kanalım bağlıydı para kazanmalarıda açık değildi az kalmıştı ama onlarıda devre dışı bıraktı yanarım yanaırm ona yanarım şu adsenseyi açtırabilecek biri varmı cidden 1 kez dahi ihll yapılmadı uygulama bende yüklü bile dğeil


Gelen cevap mail;

Merhaba,

Temyizinizde sağlanan ek bilgiler için teşekkürler, AdSense programına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi kapsamlı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi dikkate aldıktan sonra uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden başlatamadığımızı onayladı.

Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen http://www.google.com/adsense/support/bin/ answer.py?answer=5 7153 adresini ziyaret edin . Bir hatırlatma olarak, hesapları devre dışı bırakılmış yayıncıların AdSense programına daha fazla katılmasına izin verilmez.


Anlayışınız için teşekkürler,
Google AdSense Ekibi