SefaUygun adlı üyeden alıntı

Kimse sizin fikirlerinizi merak etmedi ki bu konuda , bunlar benim deneyimlerim ve başıma gelenler sadece.

Bakın dediklerimden biri çıkmış , okuduğunuzu anlamıyor , nerede nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz.Beyin fonksiyonları karmaşa içinde bence :)

Hayırlı PC Kullanmalar :)

Ek : Annenizin saçmaladğını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bence , sizden çok görmüş geçirmiş olduğu kesin.Bu yazdıklarımda bilimsel bir gerçek , yaşınız küçük olduğu için bir şeylerin farkında olamayabilirsiniz ama ilerde gerçekleri göreceksinizdir.(umarım)

Madem bu kadar zararlı, neden hala vaktinizi burda öldürüyorsunuz. İroni yapıyorsunuz sanırım.

Bilimsel bir gerçek? Hangi bilimsel araştırma bilgisayarın insanları maymunlaştırdığı kanısına varmış? Siz özgürce düşüncelerinizi yazabilirken bana nasıl fikirlerimin gereksiz olduğunu söyleyebiliyorsunuz. Yaşım sandığınız kadar küçük olmayabilir. :)

Elbette annemin saçmaladığını düşünmüyorum. Ancak internete girip bu şeyi buraya koyuyor, haklı olduğunu savunuyorsunuz ve bunu hala bilgisayar başında yapıyorsunuz. Ben bu davranışı pek mantıklı bulmuyorum.

Düşüncelerinize sizin benimkilere göstermediğiniz kadar saygım var, ancak siz gençler beni dinleyip feyz alsın havasındaysanız yanlış yapıyorsunuz.