Evet memurlar ile ilgili düşüncelerinizin bir kısmına katılıyorum ama herkes sandığınız gibi değil. Öğretmen yatıyor, polis parkta hava alıyor geziyor 4-5k maas aliyor gibi düşüncelerinize ise katılmıyorum.

Ben jandarma personeliyim, eşim ise öğretmen. Daha üniversitede iken tanışmıştık esimle. Ağlaya ağlaya o begenmediginiz kpss ye calistigini bilirim. Normal sevgililer sinemaya tiyatroya gezmeye gider. Biz kafeye gidip defter kitap acip esime ders calistirdim. Ben calistim ona anlattim o calisti bana anlatti.

Ha beni sorarsaniz ben girmedim kpssye de oss ye. 13 yasimda girdim askeri okula. Daha cocukken aldim elime silahi. Bircogunuzun halen askere gidip de giymedigi uniformayi 13 yasimda giydim. Bizim yok muydu hayallerimiz, simdi yok mu?

Yatiyor slayttan ders anlatiyor dediginiz ogretmen esim 7-8 saat derse girsin evin yolunu zor buluyor, surekli bogazi agriyor hasta oluyor yataklara dusuyor.

Her isin bir zorlugu var evet. Özel sektorde tutunmak zor evet. Ama kamunun tamami da yan gelip yatmiyor. Sinav herkese acik. Buyrun girin siz de olun ne olmak istiyorsaniz. Iyi forumlar.


Not:mobilden yazdigim icin kusura bakmayin.