Sağlık gibi genel bir sektörde içerik bitmez. Belirlediğiniz niş site tam olarak neyi hedefliyor? önce bunu iyi tasarlayın. Yaptığım bir kaç şeyi söyleyim, içerik yazımının dışında genelde içerik güncellemesi yapıyoruz, o içerik daha iyi hale nasıl getirilir, eksikler nelerdir?

Gerekiyorsa yazının bir kısmını silip onun yerine daha detaylı bir bilgi veriyoruz.

Şu an uğraştığım bir sitede ilk yazı 700 kelime yazılmış bırakılmış 2016 yılında, hedeflediği kelimede 2.sayfada, yazının eksik yerlerini, h2, h3 belirledim ve yazının bir kısmını sildim (yaklaşık 300 kelime kadarı) yerine bir yazı yazıldı ve içerik 1200 kelime oldu. 2 ay sonra içeriğe 1 adet özgün (shutterstock satın aldım) resim ekledim ve alt etiketine hedeflediğim kelimeyi girdim, 450 kelimelik bir yazı daha ekledim ve alt sayfalardan bir tanesine giden çapa olmayan bir link ekledim. 1 hafta sonra ilk sayfaya girdi. şu an 4.sırada duruyor (ilk 3 edu). Sayfa istediğim yerde. Bu sayfanın istediğiniz yerde durmasını istiyorsanız bence güncelleme gerekli. (insanların aradığını bulması yeterli)