Hocam peki sınır var mı gireceğimiz kelime sayısında. Bende ilk kez tek sayfa site açacağım. Domain direk niche 3 kelimeden oluşuyor domainin kendisi.
Asıl sorum şu ben bu siteye 100 adet 100 kelime makale siparişi verdim alt başlıklarda. İlk başta kaç kelime ile başlayıp daha sonra bunları nasıl bir periyot ile yazıya eklemem daha doğru olur. Bilginiz var mıdır acaba.
Asıl sorum şu ben bu siteye 100 adet 100 kelime makale siparişi verdim alt başlıklarda. İlk başta kaç kelime ile başlayıp daha sonra bunları nasıl bir periyot ile yazıya eklemem daha doğru olur. Bilginiz var mıdır acaba.
rakiplerini kontrol et abi. Bak bakalım x nasıl geçer konusunda kaç kelime yazmıslar sen x in faydaları nelerdir konusunda kaç kelime yazmıslar. O içeriklere göre daha doyuruuc içerikler çıkar.
Tecrübelerim doğrultusunda en sağlam içerikler 700-1200 kelime civarı olan içerikler oluor genelde. Daha uzunu okunmuyor daha kısası da okuyucuyu tatmin etmiyor. Her ikisinde de tek sayfa ziyaretinden sonra çıkıyor ziyaretçiler. Bundan dolayı en tatmin edici makaleler 700-1200 kelime oluyor.