8 yildir niş blogum var mimarlik uzerine ..sektorde herhangi bir anahtar kelimede ilk 5 icerisindeyim.
Nis oldugu icin guncellik onemli degil sozunuz zinhar dogru degil.. 😊 suan alexa tr 8k bigun icerik girmesem 200 site dususe geciyor.kendi kendine is goren site icin alexa aorgulama scripti, seo araclari, forum , soru cevap , video ya da , indirme sitesi kurmalisin.Ben yaklasik 3 aydir ilk defa duzenli icerik girisi yapiyorum inanilmaZ yorucu hatta bazen cok skici....
Organik aramalarda yukselmek hissi inanilmaz
Nis oldugu icin guncellik onemli degil sozunuz zinhar dogru degil.. 😊 suan alexa tr 8k bigun icerik girmesem 200 site dususe geciyor.kendi kendine is goren site icin alexa aorgulama scripti, seo araclari, forum , soru cevap , video ya da , indirme sitesi kurmalisin.Ben yaklasik 3 aydir ilk defa duzenli icerik girisi yapiyorum inanilmaZ yorucu hatta bazen cok skici....
Organik aramalarda yukselmek hissi inanilmaz
alexayı baz almayın kendinize. Önemli olan hitiniz ve anahtar kelimelerdeki sıralamanız. Niche bloglarda sürekli olarak yazı girerek alexanızı manipüle etmeye çalışmayın bosuna. Gereksiz yorulursunuz. Onun yerine backlink ve tanıtım alarak ilerleyin ilk 5 teki anahtar kelimelerinizi ilk sıraya oturtmaya çalışın daha karlı olursunuz