-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bu niş site ne oluyor tam olarak beyler biri benide aydınlatsa:)
https://dapasorgu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sağlık Bakım Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Benimde merak ettiğim bir konu hocalarım yazıları güncel tutulması gerektiğinden söz etmiş ama güncellikte bir yere kadar yapılamaz mı sonuçta ekleme yapacağınız yerler tükenecek ve bir noktada tıkanacağız bu nis sitenin gerılemesıne yol açar mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence kesinlikle içerik bitmez. Site ne kadar niş olursa olsun o konuda, en azından kıyısından köşesinden geçen yazılacak başka şeyler bulunur.
Örneğin akciger.com diye bir site açtınız diyelim. Akciğer'in işlevleri sınırlı, akciğerden kaynaklı hastalık sayısı sınırlı, akciğerin diğer organlara etkileri sınırlı. Akciğeri nasıl dinç tutacağınızın yöntemleri sınırlı. Her şeyi yazdınız diyelim. Yazacak başka bir şey kalmamış diye düşünebilirsiniz ama konuya, akciğer kanserinden kurtulan insan hikayeleri, akciğer konusunda uzmanlaşmış doktor görüşleri/röportajları gibi sonsuz bir kaynak içerisine girebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
bence ana sayfa sabit yazı asıl anahtar kelimene yönelik "ankaradaki özel okullar" 1000-1500 kelime civarı. İçerisinden ufak ufak linklemeler ile yazılarına yönlendirmeler. Yazıları da 2 güne 1 3 güne 1 sekilde yayınlamak en iyisi olur. Tabi benim görüşüm bu uzman falan değilim sadece kendi görüşüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer özel okullar veya gibi bir siteyse yenileme imkanınız daha kolay. Tamam 100 kelimelik tanıtım yazıları ekleyin ancak bu siteye girenler tanıtım yazısından istediği sonuca ulaşamayacak. Eğer bunlar özel okulsa, öğrenciler buraya neden gitsin? Daha net ifadeyle ben Ankara'da özel bir okulda okumak istiyorsam niçin A değil de B okulunu tercih etmeliyim. İnsanlara karar vermeleri için yardımcı olmalısınız.
Benim tavsiyem, okullar hakkında tanıtım yazılarını yazıp, hit almaya başladıktan sonra öğrenci ve yönetici röportajlarına başlamalısınız. Hatta bu röportajlar orta vadede bu okullardan kayıt dönemlerinin hemen öncesinde reklam almak için de bir bağlantı oluşturur.
İnternette X okulunu araştıran birisi genellikle öğrencilerin en çok şikayetçi oldukları konuları araştırır diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla o kadar da kısır bir site değil. Ankara'nın okul seçmek için kılavuz sitesi haline gelirseniz ve popülerleşirseniz hem kazancınız çok iyi olur, hem de referans olursunuz.
Ancak, size bir tavsiyem de 100 tanecik okul için 100 kelimecik makaleyi dışarıya yazdırmak kadar tembel davranmayın zira iyi bir SEO çalışması yapmalısınız. İç linklemeye de azami hassasiyeti göstermenizi tavsiye ederim.