Hem vergi herkesten eşit miktarda adalet sağlanarak alınmalı diyorsun, hemde üst tabakanın kullandığı yatların vergi oranlarının düşürülmesine ses çıkarmıyorsun.
Eğer bunca zamandır muhalefet yaptım diyorsan yanılıyorsun. Muhalefet olmak bu değil. Kendi insanını eleştirerek muhalif olamazsın, keza değilsin de.
Ayrıca son da yazdığın cümleyi tartışmanın gerçekten çözüm getireceğini mi düşünüyorsun?
Konuyu daha fazla uzatmanın manası yok.
Eğer bunca zamandır muhalefet yaptım diyorsan yanılıyorsun. Muhalefet olmak bu değil. Kendi insanını eleştirerek muhalif olamazsın, keza değilsin de.
Ayrıca son da yazdığın cümleyi tartışmanın gerçekten çözüm getireceğini mi düşünüyorsun?
Konuyu daha fazla uzatmanın manası yok.
Dostum iyice saçmalıyorsun. Konunun yatların vergi oranlarıyla ne ilgisi var? Konu internetten kazançlardan vergi alınması? Yatlara yapılan vergi indirimi elbette yanlış da nerede ne konuşmayı da bilmek gerek. Beni tanımadan muhalefet yaptım diyorsan yanılıyorsun diyemezsin. Bu kadar sığ olursan at gözlüklü yalaka kesimden bir farkın kalmaz. Aydın olmak, haksızlıkların, hırsızlıkların karşısında olmak böyle bir şey değil. Bonono bon vorgo vormom diyerek de aydın olunmaz. Her neyse. Selametle.