birhabervar adlı üyeden alıntı
Eğer özel okullar veya gibi bir siteyse yenileme imkanınız daha kolay. Tamam 100 kelimelik tanıtım yazıları ekleyin ancak bu siteye girenler tanıtım yazısından istediği sonuca ulaşamayacak. Eğer bunlar özel okulsa, öğrenciler buraya neden gitsin? Daha net ifadeyle ben Ankara'da özel bir okulda okumak istiyorsam niçin A değil de B okulunu tercih etmeliyim. İnsanlara karar vermeleri için yardımcı olmalısınız.Benim tavsiyem, okullar hakkında tanıtım yazılarını yazıp, hit almaya başladıktan sonra öğrenci ve yönetici röportajlarına başlamalısınız. Hatta bu röportajlar orta vadede bu okullardan kayıt dönemlerinin hemen öncesinde reklam almak için de bir bağlantı oluşturur.
İnternette X okulunu araştıran birisi genellikle öğrencilerin en çok şikayetçi oldukları konuları araştırır diye tahmin ediyorum. Dolayısıyla o kadar da kısır bir site değil. Ankara'nın okul seçmek için kılavuz sitesi haline gelirseniz ve popülerleşirseniz hem kazancınız çok iyi olur, hem de referans olursunuz.
Ancak, size bir tavsiyem de 100 tanecik okul için 100 kelimecik makaleyi dışarıya yazdırmak kadar tembel davranmayın zira iyi bir SEO çalışması yapmalısınız. İç linklemeye de azami hassasiyeti göstermenizi tavsiye ederim.
Hocam aslinda cok alakasiz bir alandi o ornek vermistim ama mantiginizi anladim kendi projeme uygulayabilirim tesekkir ederim. Neden 100 kelime, ben onlari zaten 200+ ya cikaracagim, 200 kelime alsam 400+ ya cikarirdim. Suan site sayim fazla yetisemiyorum hem makale sektorune de destek olmak lazim bende zamaninda yaptim makale yazarligi ciddi anlamda ama artik kendi sitelerime yetisemememin mutlulugunu yasiyorum :)