HizliKazanç Konuyu değiştirmeye çalışmayalım lütfen şunu net bir şekilde ifade ediyorum anlatamadıysam tekrar söylüyorum sürekli söylemek zorunda bırakmayın lütfen konuyu güncelleyeğim şuadan ARABAYI SATTIKTAN SONRA 35 DEĞİL 500 TL VERELİM PROBLEM DEĞİL ANCAK HER KOYDUĞUNUZ İLANIDA SATABİLİYORSUNUZ DİYE BİRŞEY YOK KONUYU SAPTIRANLAR VAR SİZİ KASTETMİYORUM.
burakcansrn Adamlar güzel bir platform kurmuş ve çok büyük bir kitleye erişmiş olabilirler ancak bunu şuanda fırsatçılığa çevirmiş durumdalar benim söylemek istediğim bu ben sadece Sahibinden için kastetmiyorum bu tarzda ki tüm siteler için aynı durum geçerli
Casus Hocam benim umrum da olmaz araba satacak olsam çekerim Ovacık Pazarına satarım sadece fırsatçılık yaptıkları için canım sıkıldı.
bluecity Diğer mesajlarımda da söyledim yine tekrar ediyorum ARAÇ SATILDIKTAN SONRA BELİRLİ BİR KOMİSYON ALSINLAR HERYERDE BU GEÇERLİ ZATEN AMA BU SİTEYE KONULAR HER İLAN HEMEN SATILMIYOR.
ok35 Platform güzel olabilir herkesin aklına ikinci el diyince bu site de geliyor olabilir ama FIRSATCILIK niye ya zaten dünya yükü ile para kazanıyorlar.
@[MRCBOX](userid:77527) Hocam ondan sonra piyasa niye pahalı :)
@[yilmaz70](userid:73130) Adamlar zaten sadece Adsense ve diğer bannerlar ile belki yüzbinlerce para kazanıyorlar helal olsun bunun yanında Galeriler için dükkan satıyorlar aylık 2.000 TL'den başlayan fiyatlarla binlerce müşterileri var buda helal olsun son kuruşlarına kadar haklarıdır.Ama niye bireysele göz dikmişler ? Buna fırsatçılık ve aç gözlülük diyorum ben
@[bekirbulut](userid:33360) Tekrar yazmak istemiyorum yukarıda ki mesajları okuyun lütfen.