lostyazilim

Bu soyguncudan Kurtulmamız Lazım Artık !

25 Mesajlar 3.741 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Emrecany Emrecany Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 126 / 259
  • Ticaret 22, (%100)
Hocam galeriler o kadar almaz ama illa ki bir komisyon var ama her koyduğumuz ilanı da satmıyoruz sonuçta

bluecity 35 ile 40 bin tl civarı

deryaerdil Letgo güzel bir platform ama benim canım bu soygunculara sıkıldı

wmaraci
reklam

Trablus Trablus Başarı = Doğru Strateji Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Analist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 28 / 59
  • Ticaret 7, (%100)
Satıs yapacaginiz fiyat az degil sahibindene ilan eklerken uzun vadeli ( 12 ay ) 500 Tl yi gozden cikarmaniz gerekir, ki buda cok iyi bir rakamdır gunluk gosterimi saymıyorum bile. Bu yüzden sitem etmeniz son derece gereksiz. Muhtemelen Benden 35 Tl aliyorlarsa Benim gibi 1000 kisiden daha alsalar araba fiyatima denk gelecek. Seklinde dusundunuz. Sonuç olarak guzel bi platformda yayinliyorsunuz ilaninizi Sahibindenin arka plani apayri bi olay zaten

www.hizlikazanc.org

burakcansrn burakcansrn OSMANLI TORUNU Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 36 / 93
  • Ticaret 9, (%78)
Hocam bence bu soygunculuk değil. Adamlar zamanında bu siteyi kurmuş ve günlük hit sayısını oldukça yüksek tutuyor. Ortada bir emek var ve adamlar emeklerinin karşılığını alıyor. İnsanlara orada ilanlarını yayınlaması için zorunluluk sağlamıyor. Nice ilan siteleri gördüm. Günlük hiti 200-300 civarındayken istedikleri fiyat sahibinden tarafından istenilen fiyatın kat kat fazlası. Bence gayet etik ve normal bunu "soyguncu" olarak göstermeniz hata diye düşünüyorum.

Casus Casus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek search
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 884
  • Beğeniler 52 / 237
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam ilan detaylarını kopyala eskisini sil yeniden ilan ver paranda cebinde kalsın :)

wmaraci
wmaraci

bluecity bluecity WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web kazanç
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 965
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
40 bin tl lik ürün satıyorsunuz hocam.Adamların yaptığı hizmete göre bence az bile 35 tl.Türkiyenin en büyük platformu olmuşlar ordan bulacağınız müşteriyi başka bir yerden bulamazsınız.

Ctrl+C

ok35 ok35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Güzel bir paradox. İyi bir hizmet verdiğine inandığınız için sahibinden.com kullanıyorsunuz ancak ücreti çok buluyorsunuz veya ödemek istemiyorsunuz? Ben bu şekilde başarılı projelerin desteklenmesinden yanayım kusura bakmayın ama bu kadar kaliteli bir alışveriş kitlesini oluşturmak ciddi bütçeler ve yatırımlar gerektirir adamlar bunu fazlasıyla yapmış ve haklarını istiyorlar. Galeriden 135 bin fiyat aldığım aracı burada 149 bin liraya sattım 14 bin lira cebime kaldı ne kadara 35 TL. Selametle.
SynapseMm

kişi bu mesajı beğendi.

MRCBOX MRCBOX <?echo "Hello wmaraci";?> Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webtasarim
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 365 / 296
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam ona gore sattiginiz urune 1 bin daha ekleyin ve sorun cozuldu iyi günler :)
SynapseMm

kişi bu mesajı beğendi.

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Sahibinden gibi bir platform oluştursaydınız, ücret almazmıydınız? Ücret almadan giderler nasıl karşılanabilir ki.
SynapseMm

kişi bu mesajı beğendi.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Ben sitemde 40 bin liralık ürün sattıracağım, 35 lira para almayacağım. Yemişim o işi kardeşim...
SynapseMm

kişi bu mesajı beğendi.

Emrecany Emrecany Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1231
  • Beğeniler 126 / 259
  • Ticaret 22, (%100)
HizliKazanç Konuyu değiştirmeye çalışmayalım lütfen şunu net bir şekilde ifade ediyorum anlatamadıysam tekrar söylüyorum sürekli söylemek zorunda bırakmayın lütfen konuyu güncelleyeğim şuadan ARABAYI SATTIKTAN SONRA 35 DEĞİL 500 TL VERELİM PROBLEM DEĞİL ANCAK HER KOYDUĞUNUZ İLANIDA SATABİLİYORSUNUZ DİYE BİRŞEY YOK KONUYU SAPTIRANLAR VAR SİZİ KASTETMİYORUM.

burakcansrn Adamlar güzel bir platform kurmuş ve çok büyük bir kitleye erişmiş olabilirler ancak bunu şuanda fırsatçılığa çevirmiş durumdalar benim söylemek istediğim bu ben sadece Sahibinden için kastetmiyorum bu tarzda ki tüm siteler için aynı durum geçerli

Casus Hocam benim umrum da olmaz araba satacak olsam çekerim Ovacık Pazarına satarım sadece fırsatçılık yaptıkları için canım sıkıldı.

bluecity Diğer mesajlarımda da söyledim yine tekrar ediyorum ARAÇ SATILDIKTAN SONRA BELİRLİ BİR KOMİSYON ALSINLAR HERYERDE BU GEÇERLİ ZATEN AMA BU SİTEYE KONULAR HER İLAN HEMEN SATILMIYOR.

ok35 Platform güzel olabilir herkesin aklına ikinci el diyince bu site de geliyor olabilir ama FIRSATCILIK niye ya zaten dünya yükü ile para kazanıyorlar.

@[MRCBOX](userid:77527) Hocam ondan sonra piyasa niye pahalı :)

@[yilmaz70](userid:73130) Adamlar zaten sadece Adsense ve diğer bannerlar ile belki yüzbinlerce para kazanıyorlar helal olsun bunun yanında Galeriler için dükkan satıyorlar aylık 2.000 TL'den başlayan fiyatlarla binlerce müşterileri var buda helal olsun son kuruşlarına kadar haklarıdır.Ama niye bireysele göz dikmişler ? Buna fırsatçılık ve aç gözlülük diyorum ben

@[bekirbulut](userid:33360) Tekrar yazmak istemiyorum yukarıda ki mesajları okuyun lütfen.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al