lostyazilim
tr.link

Makale satın almak

14 Mesajlar 1.889 Okunma
acebozum
tr.link

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
cnrsgr Merhaba değerli cevabınız için teşekkürler. Detaylı olarak dediğiniz siteyi inceleyeceğim. Genellikle sipariş vererek değil de hazır makale almayı daha yararlı buluyorum. Normal olarak kendim yazılarımı yazmaya devam edeceğim çünkü bu makaleleri ek olarak içerik sayısını arttırmak için kullanmak istiyorum.

elektronikssl
webimgo

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
cnrsgr çok doğru bir tespit, illa ki her sitenin kullandığı farklı bir algoritma var, ancak bu şekilde (google'de paragraf paragraf aratmak) hiç düşünmemiştim açıkcası... farklı yazarlarla çalışma önerisi de çok mantıklı geldi bana... değerli yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

cnrsgr cnrsgr Caner Sağır Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Ajans Direktörü
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 738
  • Beğeniler 58 / 463
  • Ticaret 46, (%98)

Ercany adlı üyeden alıntı

cnrsgr Merhaba değerli cevabınız için teşekkürler. Detaylı olarak dediğiniz siteyi inceleyeceğim. Genellikle sipariş vererek değil de hazır makale almayı daha yararlı buluyorum. Normal olarak kendim yazılarımı yazmaya devam edeceğim çünkü bu makaleleri ek olarak içerik sayısını arttırmak için kullanmak istiyorum.

Bir tavsiyede daha bulunayım, makaleyi hazır da alsanız, yazdırsanız da mutlaka ihtiyacınızın 50-100 kelime altına sipariş verin/alın. Çünkü tamamıyla hazır bir makale aldığınızda içgüdüsel olarak "tağam ya ben bunu ekliyim" diyip, okumadan ekliyoruz. :) Kelime sayısı ihtiyacın altında olduğunda ise hem makaleyi okuyup, detaylı inceliyoruz, hem de keywordleri içine serpiştiriyor, hedefimizle uyumlu hale getiriyoruz. :)

aries adlı üyeden alıntı

cnrsgr çok doğru bir tespit, illa ki her sitenin kullandığı farklı bir algoritma var, ancak bu şekilde (google'de paragraf paragraf aratmak) hiç düşünmemiştim açıkcası... farklı yazarlarla çalışma önerisi de çok mantıklı geldi bana... değerli yorumunuz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

İşe yarayabildiysem ne mutlu bana. :) Bol hitli günleriniz olsun
aries Ercany

kişi bu mesajı beğendi.

Ercany Ercany WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 752
  • Beğeniler 231 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
@cnrsgr evet hocam genellikle bende sizin dediğiniz gibi yapıyorum cunkü kelimeyi doldurmak için bazen gereksiz kelime ve ekler kullanabiliyorlar o da anlatımı bozuyor.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al