İzleyeniniz varmı bilmiyorum ama bu akşam kim milyoner ister isimli yarışmayı izliyordum kızın birine 125 binlik soruda İngiltere kraliçesi 2. Elizabeth 2. Dünya Savaşı'nda hangi görevde askerlik yapmıştır sorusu çıktı soruyu biliyordum yani cevabını kamyon şoförü olduğunu
Aklıma geldi nereden biliyorum diye yaklaşık 1 sene önce 2. Elizabeth in hayatını yazarken bu konuya değinmiştim sitemde (imzadaki site) hemen Google analitik i açtım ve Beş dakika içerisinde sitede gezilen sayısı anlık 1400 lira kadar çıktı.
Heyecanla izliyordum ellerimi ovuşturarak :)
Tabii sorunun cevabı sitemde vardı o konuda kafam rahattı tekrar kontrol ettim cevap doğruydu Hatta reklama gitti o anda program daha da artar diye beklerken aşırı bir düşme yaşadım ve anlık elde 60 kişiye kadar düştü. Herhalde Çoğu site aynı konuda yeni konu açtı ve sitesinde paylaştı ve bu otoriter Siteler sebebiyle geriye düştüm olsun dedim zaten 1400 kişiye kadar görmüştüm sorun yoktu hemen heyecanla adsenseye açtım ve 1 TL nin üzerinde değişme gördüm yani 2 TL olmadı bu elisabeth sorusunun bana kazandırdığı.
Yani siteme binlerce kişi bir anda girmesine rağmen Google'dan gelip 1 ya da 2 TL kazanmak açıklamasını yapabilirseniz sevinirim. Sorun bende mi adsense de mi