-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Birde şu vardı:
Youtubede en çok izlenen videolarda şarkılar vardı. Mesela Lady Gaga nın şarkısı. Ayrıca youtube de atıyorum Ali adlı diiz hakkında bir video izlediyseniz size video sonunda yine Ali adlı dizinin diğer videolarını gösterir. Ancak youtube de en çok izlenen videolarda bu böyle değildi. Lady Gaga nın şarkısı bittiğinde boğaz kesme sahneleri çıkıyordu. +18 olan. Birde youtube de bazı videolar yani +18 ler üye olmadan izlenmiyor ancak en çok izlenen videoların sonunda çıkan öneriler de boğaz kesme, intihar, infaz videoları vardı. Üstelik sadece Lady Gaga değil, Justin Bieber videolarının sonunda da aynı videolar çıkıyordu ve bu videoları çocuklar izliyor çokcuklar. Düşünsenize nasıl etkilenebileceklerini...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Cry
http://www.kolbozuk.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir ara bu illüminati işine bayağı kafa yormuştum ama sonra bıraktım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Bende kafa yormuştum bi ara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ççç
-
-
Ad Soyad
m** k**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Youtubedan yayınlanan bir dizi var arkadaşlar The Arrivals,adamlar canlarını tehlikeye atarak 50 küsür bölümden oluşan 10ar dakikalık bölümler bunlar dizi yapmışlar deccalin gelişi,illuminati falan bu konuları işliyorlar gerçekten çok şaşırtıcı bilgiler var.Türkçe Altyazılıları var izlemenizi öneririm.