lostyazilim
tr.link

Mortal Kombatta İlluminati.

9 Mesajlar 1.186 Okunma
lstbozum
tr.link

ufonomen ufonomen gg.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ççç
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad m** k**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 27 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Youtubeda mortal kombat videosu izlerken yakaladım ilginç :)Elime bişey geçmedi ama sizlere gösteriyim dedim :D
videonun 14:08'inde gözüküyor.
resimde ekledim :)

http://www.youtube.com/watch?v=sZYnBxdThvU

wmaraci
reklam

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
Birde şu vardı:
Youtubede en çok izlenen videolarda şarkılar vardı. Mesela Lady Gaga nın şarkısı. Ayrıca youtube de atıyorum Ali adlı diiz hakkında bir video izlediyseniz size video sonunda yine Ali adlı dizinin diğer videolarını gösterir. Ancak youtube de en çok izlenen videolarda bu böyle değildi. Lady Gaga nın şarkısı bittiğinde boğaz kesme sahneleri çıkıyordu. +18 olan. Birde youtube de bazı videolar yani +18 ler üye olmadan izlenmiyor ancak en çok izlenen videoların sonunda çıkan öneriler de boğaz kesme, intihar, infaz videoları vardı. Üstelik sadece Lady Gaga değil, Justin Bieber videolarının sonunda da aynı videolar çıkıyordu ve bu videoları çocuklar izliyor çokcuklar. Düşünsenize nasıl etkilenebileceklerini...
3525

kişi bu mesajı beğendi.

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)

Ghost adlı üyeden alıntı

Birde şu vardı:
Youtubede en çok izlenen videolarda şarkılar vardı. Mesela Lady Gaga nın şarkısı. Ayrıca youtube de atıyorum Ali adlı diiz hakkında bir video izlediyseniz size video sonunda yine Ali adlı dizinin diğer videolarını gösterir. Ancak youtube de en çok izlenen videolarda bu böyle değildi. Lady Gaga nın şarkısı bittiğinde boğaz kesme sahneleri çıkıyordu. +18 olan. Birde youtube de bazı videolar yani +18 ler üye olmadan izlenmiyor ancak en çok izlenen videoların sonunda çıkan öneriler de boğaz kesme, intihar, infaz videoları vardı. Üstelik sadece Lady Gaga değil, Justin Bieber videolarının sonunda da aynı videolar çıkıyordu ve bu videoları çocuklar izliyor çokcuklar. Düşünsenize nasıl etkilenebileceklerini...

Ürkütücü hocam.

• Üyelik 29.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ççç
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad m** k**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 27 / 117
  • Ticaret 1, (%100)

Ghost adlı üyeden alıntı

Birde şu vardı:

Çoğu sanatçının illuminati üyesi olduğu bilinmekte zaten.
3525

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Cry Cry http://www.kolbozuk.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)
Bir ara bu illüminati işine bayağı kafa yormuştum ama sonra bıraktım :)

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

Ghost adlı üyeden alıntı

Birde şu vardı:

Katılıyorum her dinlediğimde bununla karsılasıyorum. Sinir oluyorum, ünlü bir sanatçı dinliyorum altında recep ivedik çıkıyo yatakta vajinal bilmem ne yok ambulansda sondaj takma falan...

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Bende kafa yormuştum bi ara.
Ghost

kişi bu mesajı beğendi.

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Bende kafa yormuştum bi ara.

Düzenli olarak bu blogu okuyorum. Bu kafa yormaksa bende kafa yoruyorum. :D

• Üyelik 29.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ççç
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad m** k**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 27 / 117
  • Ticaret 1, (%100)
Youtubedan yayınlanan bir dizi var arkadaşlar The Arrivals,adamlar canlarını tehlikeye atarak 50 küsür bölümden oluşan 10ar dakikalık bölümler bunlar dizi yapmışlar deccalin gelişi,illuminati falan bu konuları işliyorlar gerçekten çok şaşırtıcı bilgiler var.Türkçe Altyazılıları var izlemenizi öneririm.
Alphabet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al