Arkadaşlar sizde mi sorun var bilmiyorum Adam instagram'da paylaştığım demiş siz youtubeden bahsediyorsunuz, 35 takipçi yazmış beğenimi geçmiyor diye soruyorsunuz mesaj sayınızı arttırmak için mi bunlar?
edit: Takipçi gelmesi için daha fazlası için takip edin gibi harakete geçiren açıklamalar kullanın ve videoların sonuna sayfamızı takip edin diye bir resim eklebilirsiniz.
edit: Takipçi gelmesi için daha fazlası için takip edin gibi harakete geçiren açıklamalar kullanın ve videoların sonuna sayfamızı takip edin diye bir resim eklebilirsiniz.
Aynen kardeşim mesaj kasmaya ihtiyacım var, o yüzden yorum yapıyorum.
Türkçeyi düzgün bir şekilde kullanmak varken saçma sapan nokta kullanmadan cümle kurulmasına karşıyım. Onu geçtim kurduğu cümlelerin çoğu yarım yamalak ve devrik yazılmış. Ciddi manada arkadaşın ne yazdığını anlamak için 4-5 kere okudum. Burada sıkıntı bende değil, arkadaşın yazma şeklinde.
Çevirmen olarak işe başlamanı tavsiye ederim, Türkçe bu şekilde kullanılmaya devam ederse yakın zamanda Türkçe -> Türkçe çevirmenlerine ihtiyaç olur, sen de işe başlarsın.