-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Kitap,film,dergi hepsinin telif hakları mevcut, izinsiz yayınlayamaz, kullanamazsınız o materyali. Youtube konulmuş film fragmanlarının bile telif hakkı var ve bazı firmalar filmin,dizinin fragmanı bile youtube dışında kullanıldığında telif bildirisi yapıyor. Bu yüzden film,kitap,dergi hakkında şahsi düşüncelerinizi,önerilerinizi paylaşabilirsiniz ama içeriğinin tamamını maalesef paylaşamazsınız ve bundan dolayı adsense politika ihlali demiş.
cnrsgr dediği gibi tavsiye, inceleme adı altında bilgiler paylaşabilirsiniz.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Lions adlı üyeden alıntı
Machine
İçeriğin tamamını paylaşmıyoruz hatta içerikle alakalı neredeyse fotoğraf dışında hiçbir şey paylaşmıyoruz. Örneğin kitabın adını yazıp ya da filmin adını yazıp fotoğrafını koyup altına görüşlerimizi yazıyoruz.
Merhaba,
Durum işte tamdan bundan ibaret aslında. Bazı film,kitap yayıncıları filme dair kendi siteleri ya da izin verdikleri dışında afişlerinin dahi kullanılmamasını isteyebiliyor. Telif hakkına girmemesi için görsellerde oynamalar yapabilirsiniz ya da kendinize göre bir kalıp hazırlayıp o şekilde görselleri sunabilirsiniz.
Ben kişisel blog sitemde bir dizi hakkında görüşlerimi belirtmiştim oradan dizinin google görsel ile bulduğum bir afişini ekledim ve mailimi bu afiş ile ilgili telif bildirisi gelmişti.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro