Site Adı:
osman.inYazar: osman
Altyapı: Wordpress
Tema:
AthemeAlan AdıUzun bir süredir adımla ilgili bir domain arıyordum. Fakat bulmak pek kolay olmadı. Bir çok hatta hepsi dolu olan osman alanadları beni çileden çıkarmıştı. Asabi hırçın bir erkek olmuştum. Ve sonunda yüzüm gülmeye başladı. Hayatta başlarken bu gülümseme beni web dünyam'dada devam ettirdi.. Bir gün takip ettiğim osman.in alanadı düştü. Ve hemen regledim. Blog dünyasına adım atmaya başladım.
Yazar Yazarlık ile ilgili yaklaşık 3 yıldır profesyonel olarak mücadele etmekteyim. Kimi zaman dergi e-bülten belirli kayıt çizimleri v.b bir çok iletişimsel medyalarda yazılarım vardır. Yazarlığa olan merağım aslında yazmış olduğum şiirler hikayelerden başladı. Karşınız da şiir'e, hikayeye acayip meraklı ve hoşnut bir erkek var. Yazarlık hayatımın devamını yazılarımı okuduktan sonra öğrenebilirsiniz.
AltyapıWordpress kullanmayı tercih ettim. Bunun hiç bir sebebi açıklaması veyahut başka nedeni yoktur. Her blog severlerin kullandığı gibi wordpress'e olan ilgi ve alaka gerçekten artmıştı. Daha öncesinde, joomla, drupal v.b sistemlerle uğraşırdım. Wordpress açıkcası benim için dünyama web oldu diyebilirim. Şu sıralar vBulletin olarak bildiğimiz forum alt yapı koruyucusunun diğeri Xenforo ile alakalı oluyorum. Tabi Wordpress'e duyduğum sevgiyi hiç biri bana yaşatamaz.
TemaAorhan'ın web sitesinde gördüğüm yeni Wordpress Blog Teması olan Atheme ile ilgilendim. Tam istediğim gibi, bir tema diyebilirim. Ancak ilk etkinleştirdiğim de aldığım sidebar.php ve footer.php hatalarını gördüğüm de offf ya dememin büyük bir gürlemesi korkuttu. Eee tabi biraz uğraşsak çözerim bunu düşüncesiyle davranıp, hata'daki sorunu direk
pagenavi eklentisini devredışı bırakmakla sorunu hallettim. ^^
VeSon olarak beni takip edecek, destek verip benim yazılarımı yorumlayacak en kötü ihtimalde bile yorumlarını eksik etmeyecek arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.