[SIZE="4"]Kendi tasarımım olan bir tshirt yaptırıp satmak istiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki tshirt mü bitti senin tasarımın olan bir tshirt alsın insanlar.
Tasarlayıp satmayı düşündüğüm tshirt bir topluluğa ait mizahi yazı içeren tshirt modelidir. İnstagramdan sayfa yöneticisi ile anlaşıp reklam yaptırıp bu tshirtlerden iyi miktarda satabileceğimi düşünüyorum, ancak sorun şurda;
1- Baskılı tshirt en uygun fiyata ve kaliteli bir şekilde nereye yaptırabilirim toplu olarak ?
2-Şimdi doğal olarak sürekli hesabıma para girişi olacak, benimde bir dükkanım olmadığı için faturasız ve vergisiz satış yapmam imkansız ve etik değil.
3-Kapıda ödemeli almak isteyenler olacak tshirt'ü bu durumda da kargo şirketleri bir dükkanınız firmanız yok ise böyle bişeyi kabul etmiyorlar diye biliyorum
Şimdi bu tshirtlerin çok sayıda satılacağını düşündüğüm için harekete geçmek istiyorum, ancak dediğim gibi dükkanım falan yok faturasız vergisiz satış yapamam. Nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz ? Tecrübeli arkadaşlar lütfen konuyu görüpte geçmeyin yardımınıza çok ihtiyacım var.
Ek olarak ; Mesela bu tshirtlerin çok sayıda satıldığını gören başka insanlarda aynı tasarımı ''Yazıları'' kullanıp tshirt yaptırıp satabilir bununla ilgili nasıl tedbir alabilirim.[/SIZE]