ZeNHaR
-> Domainlerinin hepsini tek bir firmada toplayarak başlangıç ve bitiş tarihlerini kontrol edebilirsin
-> Hostingleride Bir firmadan reseller alarak ona taşıyabilirsin ve böylelikle sadece resellerin süresinin takibini yapacağın için senin için çok kolay olacaktır
-> Google Console ve Analytic için 1 adet mail adresine toplayabilirsin sitelerinin hepsini oradan takibini yapabilirsin
- Eklentilerin takibini hiç yapmadım :)
- FTP olarakta genellikle şifrelerim sabit kombinasyonlar üzerinde değişiyor o yüzden bir yerde not etmeye gerek görmüyorum, kullanıcı adlarınıda domainlerin adı yaptığın zaman sorun çözülmüş olacaktır
-> Domainlerinin hepsini tek bir firmada toplayarak başlangıç ve bitiş tarihlerini kontrol edebilirsin
-> Hostingleride Bir firmadan reseller alarak ona taşıyabilirsin ve böylelikle sadece resellerin süresinin takibini yapacağın için senin için çok kolay olacaktır
-> Google Console ve Analytic için 1 adet mail adresine toplayabilirsin sitelerinin hepsini oradan takibini yapabilirsin
- Eklentilerin takibini hiç yapmadım :)
- FTP olarakta genellikle şifrelerim sabit kombinasyonlar üzerinde değişiyor o yüzden bir yerde not etmeye gerek görmüyorum, kullanıcı adlarınıda domainlerin adı yaptığın zaman sorun çözülmüş olacaktır
Bu dediğiniz tam olarak maalesef olmuyor. Belki bir kısmını bir yerde mesela domainleri toplayabilirim ki hemen hemen topladım sayılır (ama hepsi farklı tarihlerde bitiyor sürekli kontrol etmem yine gerekecek) diğer bilgileri toplamam benim için sıkıntı olur.
Tüm bilgilerimi tutmak için çift doğrulamalalı gmail hesabımı, bu hesaba bağlı olarak da; keep ve drive ile elbette drive'ın nimetlerinden olan Google dokümanlar kullanıyorum ki bunlar zaten tüm işinizi görecektir. Sürekli yanınızda ve her cihazınızda taşımış olursunuz. Chrome'un kullanıcı yönetimine de aynı hesap ile giriş yaparsanız, zaten tüm sorunlarınız çözülür.
Evet sizin yönteminiz bana mantıklı geldi hocam en azından her yerden bilgilerime ulaşım sağlayabilirim.
Birde bunları belli bir tablo düzeninde birleştirebilirsem tam olacak. Bu konuda öneriler olursa duymak isterim.